Pravljica o pomladi in rosni travi

Da bomo lažje čakali na ponovno sonce in toplejše dni, GRAZIA z vami (tokrat ekskluzivno tudi na spletu) deli modno pripoved s temi čudovitimi oblekami in kančkom nakita za pikico na i šik stilu! 

Le kdo si ne želi lahkotnega poskakovanja po zeleni trati v čudoviti oblekici, kot je ta (Tibi)?

Obleka za večerni sprehod pod zvezdami? Sanjska zagotovo pripada znamki Saint Laurent z zlatim sijajem, ki mu sledi tudi izbira nakita (choker, Chanel).

Mini oblekica z izrazito izraženim trendom – volančkom – po celi dolžini pripada znamki MSGM in je v triu s petkami Gucci ter uhani Chanel ena izmed najbolj sanjskih ta hip!

Legendarne in skrbno narejene obleke Alessandra Rich poznamo tudi zaradi izjemnih večernih kreacij. Tokrat se znamka predstavlja v svoji seksapilni izdaji s šik dodatkoma: ogrlico Hermès in uhani Chanel.

Je še kakšna opaznejša znanilka pomladi kot prav cvetlična obleka (Dolce & Gabbana)? Kombinacija s petkami Alexander McQueen, zapestnicama Chloé in ogrlicama je naravnost sanjska!

Bleščeče sonce, kje si? Kličemo te z mini oblekico Paco Rabanne!

Naravno prestižna oblekica z etiketo Galia Lahav obljublja nepozaben skok v pomlad! Čeprav je rezervirana za posebne priložnosti, pa nas morda pelje v lepe modne sanje, v katere stečemo s petkami Christian Dior.

Še ena čudovita kreacija Galia Lahav, ki se druži s samo enim, a skrbno izbranim kosom nakita – prstanom Mizuki. Pomlad, kličemo te! Ali slišiš?

Fotografije: Andrew Nguyen
Kreativna podlaga: Nicola Matear
Stiliranje: Emma Acrét
Model: Linda Rosenberg
Ličenje: Tri-ANH Nguyen
Pričeska: Ryan Brown

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si