Pravljica za lahko noč je najlepše darilo

Otroci potrebujejo naš čas, ljubečo nego in pozornost bolj kot še tako veliko in drago darilo. S tem, ko se jim posvečamo, jim povemo, kako radi jih imamo. Zdaj jim to lahko poveste z novo, že četrto pravljično izdajo univerzalne kreme NIVEA.

Zvečer, ko se svet umiri, ko se prižgejo luči in so zobki skrtačeni, pride tisti prav poseben čas. Čas, ko na nežno otroško kožo nanesemo čarobno univerzalno kremo NIVEA. Tisto, v modrem pločevinastem lončku, ki nas s svojim legendarnim vonjem spominja na otroštvo. In pride čas, ko se malčki in starši po dolgem dnevu stisnejo pod odejo in vzamejo v roke pravljice. Te malčka popeljejo v svet pravljičnih junakov ter v sladek spanec. NIVEA to lepo večerno rutino že četrto leto bogati s pravljično izdajo univerzalne kreme NIVEA in štirimi novimi NIVEA pravljicami.

Štiri nove zgodbe z dobro znanimi junaki!
V novih pustolovščinah se dobro znani junaki Mija, Luka, Mala vila in Zajec podajajo na izlet z ladjo, rešujejo račko, ustvarjajo mavrico in ugotavljajo, kako ustaviti kolcanje.
Avtorja čarobnih zgodb NIVEA sta pisec otroške literature Udo Weigelt in ilustratorka Joelle Tourlonias. Pravljice so na voljo kot knjižice ali pa jim skupaj z malčki lahko prisluhnete na spletni strani: www.nivea.si/nivea-novosti/poslusajte-nivea-pravljice.

Pravljična izdaja univerzalne kreme NIVEA
Vsak dan je lahko pravljičen s posebno izdajo univerzalne kreme NIVEA z ilustracijami pravljičnih junakov Mije, Luka, Zajca in Male vile. V pločevinki se skriva univerzalna vlažilna krema NIVEA za vse tipe kože, otroke in odrasle v vseh letnih časih. Kožo navlaži in jo zaščiti. Idealna je za vsakodnevno nego.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si