Praznična čarovnija v novi H&M-ovi kampanji

Švedski modni gigant H&M je pred prazniki, kot je to že tradicionalno, predstavil čarobno praznično kampanjo. V njenem središču je kratki domišljijski film.

Letos se pod praznični film podpisuje Johan Renck, v njem pa igrata Nicki Minaj in Jesse Williams. Letošnja H&M-ova kratka filmska stvaritev se dogaja v nadrealnem, paralelnem svetu, v katerem mora punčka ustaviti zlobnega Božičkovega brata, ki želi ukrasti božič. Njena starša Nicki Minaj in Jesse Williams jo varujeta tudi kot izmišljena lika Wisest Thingy in the Fastest Fairy, medtem ko ona poskuša rešiti praznike pred sebičnostjo hudobnega brata.
Z veliko šarma in prazničnimi vibracijami je kratki počitniški film iz H&M-a poskrbel za še dodatno mero božičnega duha, ki se ga veselimo vsako leto decembra.
Pernilla Wohlfahrt, glavna kreativna direktorica H&M-a, je ob praznični kolekciji in filmu povedala: “Zelo sem vesela, da so H&M-ova oblačila oživela skozi ta praznični film. Kreacije so vsekakor dodale še malo čarobnosti filmu in upam, da bodo všeč tudi našim zvestim kupcem.”

 

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si