Praznična kolekcija H&M, kjer se združita klasika in praznovanje povezanosti

Praznična kolekcija H&M 2023 v ospredje postavlja ikonični smoking. Kako je mogoče modne kose, tudi tiste, ki izvirajo primarno iz moških oblačil, spektakularno preoblikovati za ženske! Vse od dolgih in krojenih silhuet z drapiranimi mojstrovinami in romantičnim volumnom s smokingi pa vse do krojenih kompletov in oblekami za zabave.

V enobarvni barvni paleti črne, bele in srebrne, ključni kosi kolekcije vključujejo bandeau smoking, skrajšana bleščeča jakna z metuljčki, smoking srajco iz poplina, dolga krila in svetleče obleke. Močna ramena, ozki pasovi in tekoče linije držijo moč, medtem ko pretirane pentlje, oversized naborki in svetleči elementi povzdignejo vsak kos. Hlače so dolge, široke in polne, v asimetričnih oblekah iz džersija in vsestranskih topih pa je mogoče opaziti kiparsko drapiranje. Modni dodatki prav tako uberejo pot visokega sijaja s torbicami za zabave, okrašenimi čevlji, pentljami za lase in lesketajočim se nakitom.

“Za praznični čas smo želeli raziskati dialog med ženskimi in moškimi oblačili. Čeprav ima kolekcija močne elemente smokinga in krojenja, smo poskrbeli, da smo jo uravnotežili z elegantno draperijo in sijočimi okraski. Videz in občutek sta klasična, a ostra in idealna za praznovanje z najdražjimi,”
pravi Eliana Masgalos, oblikovalka konceptov pri H&M.

Kolekcija bo predstavljena 13. novembra in bo na voljo v prodajalnah po vsem svetu in na hm.com.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si