Praznična nagradna igra! GRAZIA podarja Philips SpeedPro Max Aqua

Brezžično sesanje in brisanje tal

Vas zanima kakšen je sesalnik, ki ga v dar podarjamo na GRAZIA Instagramu?

Je idealen pomočnik, ki vam pomaga pri vsakodnevnem hitrem in tudi tistem bolj temeljitem čiščenju doma. S lahko namreč poleg brezžičnega sesanja opravite tudi brisanje tal. Temeljito in hitro, z eno potezo. Ker je vedno pri roki in hitro pripravljen za čiščenje z njim zmanjšate svoj čas čiščenja in povečate svoj čas za družino. Še posebej v prazničnem času je to zelo dobrodošla sprememba. Posesal bo vse iglice, cimet in drobtine piškotov, ki se bodo znašle na tleh ali na sedežni garnituri. Vaš dom bo tako v vsakem trenutku čist in lep, vi pa za to ne boste zapravljali časa in živcev.

 

Philips SpeedPro Max Aqua

 

Prihranite svoj dragocen čas in se posvetite svojim najdražjim

Philips je s pomočjo raziskav ugotovil, da 31 % ljudi čisti svoj dom vsak dan. Povprečno trajanje čiščenja se razteza med dve do štiri ure dnevno, kar je precej več od časa, kot ga v povprečju družinski člani preživijo drug z drugim. Ta čas znaša le 34 minut. Ta čas lahko povečamo na račun zmanjšanja časa čiščenja, a ne na račun čistega in urejenega doma. S tem v mislih je bil oblikovan pokončni sesalnik SpeedPro Max Aqua. Sesalnik ima zmogljivo 360° krtačo, edinstven sistem za sesanje in mokro čiščenje ter integrirani ročni sesalnik. Omogoča vam, da ujamete še več umazanije in prahu, kot z običajnim sesalnikom – v krajšem času in v eni potezi.

 

Vsaka poteza šteje

Novi Philips SpeedPro Max Aqua zagotavlja najhitrejšo izkušnjo brezžičnega čiščenja do sedaj1, zahvaljujoč svoji izjemni 360° krtači, digitalnemu motorju PowerBlade in tehnologiji PowerCylone 8. Izpopolnjena 360° krtača je zasnovana za hitrejše pobiranje prahu in umazanije – ne le iz sprednje strani ampak iz vseh strani, ter tudi ko sesalnik potegnete nazaj k sebi. Na splošno so brezžični sesalniki zasnovani tako, da pobirajo prah samo iz sprednje strani, vendar je naš naravni instinkt, da pomikamo sesalnik naprej in nazaj. Zaradi tega je posebej zasnovan, da oponaša človeško obnašanje in pobira prah tudi, ko ga pomaknete proti sebi.

 

Philips SpeedPro Max Aqua

 

Mokro brisanje in sesanje v enem

Sistem za sesanje in mokro brisanje vseh trdih tal sesalnika SpeedPro Max Aqua z inovativno funkcijo AquaBoost vam omogoča, da nadzorujete količino sproščene vode in tako povečate navlaženost krpice za trdovratno umazana področja ali madeže. Pri bolj trdovratnih madežih se vam zato ni treba dodatno truditi s pritiskanjem in ponavljanjem poteze, saj se madežu prilagodite tudi s količino izpuščene vode. Priloženo krpico iz mikrovlaken lahko po končanem pomivanju operete ročno ali strojno.

Zmogljiva 25.2 V Litij-ionska baterija zagotavlja do 75 minut uporabe, preden je potrebno sesalnik napolniti, na pametnem digitalnem zaslonu pa lahko spremljate porabo in stanje baterije. Izbirate lahko med tremi nastavitvami hitrosti za spopadanje z različnimi vrstami umazanije.

 

Tudi Tjaša Kokalj in Tjaša Perko sta navdušeni uporabnici SpeedPro Max Aqua.

 

Čisti bodo vsi skriti kotički

Z ročno enoto lahko SpeedPro Max Aqua uporabite tudi za čiščenje skritih kotičkov, kot je okvir vrat ali oblazinjeno pohištvo. Ročna enota je preprosta za uporabo, z enim klikom lahko preklapljate med dodatnima nastavkoma za ozke prostore in krtačko. Sesalniku je priložen tudi nastavek za sesanje TurboPet, s katerim boste hitro in učinkovito odstranili dlake domačih ljubljenčkov. Ročna enota je idealna tudi za hitro čiščenja avta. Moč ročne enote bo zadostna za čiščenje tudi bolj trdovratnih madežev na sedežih avtomobila.

 

Philips SpeedPro Max Aqua

 

[1] Preizkušeno s primerjavo z 10 najbolje prodajanimi brezžičnimi pokončnimi sesalniki, dražjimi od 300 €, v Nemčiji leta 2017 s Philipsovim preizkusom čiščenja grobe umazanije na trdih tleh, ki temelji na mednarodnem standardu IEC60312-1. Januar 2018.

 

Pravila nagradne igre najdete na tej povezavi: Pravila nagradne igre »#TrenutekZAPhilips«

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si