Praznična različica dišave My Burberry

My_Burberry_VPGRAZIA tokrat predstavlja praznično različico priljubljene dišave My Burberry, ki je ekskluzivno na voljo samo v poslovalnicah Mueller.

My Burberry je veličastna cvetna dišava z nepričakovanim preobratom. Vonj je drzen, samozavesten in čudovito eleganten, pa nevsiljiv na tipičen britanski način, za božič pa lahko posežete po novi, praznični steklenički in odkrijte lesketajoče se, zlate snežinke. Oblika stekleničke z roževinastim pokrovčkom in zlato gabardenasto pentljo ohranja večno eleganco značilno za My Burberry.

V dišavi My Burberry Eau de Parfum je ujet vonj londonskega vrta po dežju. Zgornje note sladkega graha in bergamotke se spojijo s srcem pelargonije, zlate kutine in frezije, vse skupaj pa zaokrožijo osnovne note z dežjem orošene damaščanske vrtnice ter stolistnih vrtnic in pačulija.
Sok dišave My Burberry spominja na barvno paleto plaščev Burberry. Značilen odtenek barve medu je namreč tudi ena od treh barv, ki se pojavijo v kolekciji plaščev Heritage Trench Coat. Za novoletni čas pa so jo polepšali z bleščečim dodatkom zlatih bleščic, ki spominja na praznični čas.

Kampanja
V kampanji, ki jo je pod budnim očesom vodje ustvarjalcev in generalnega direktorja Christopherja Baileya posnel fotograf Mario Testino, blestita Kate Moss and Cara Delevingne.  Oblečeni v Sandringham trenčkot dajeta občutek individualnosti, optimizma in dediščine – občutek, ki je ujet tudi v dišavi My Burberry.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si