Praznični FREYWILLE

Razkošen nakit FREYWILLE se popolno ujema s prazničnim razpoloženjem, ki nas že obdaja. FREYWILLE je za slavnostni editorjal našel inspiracijo v sentimentalni naklonjenosti mondenim 20. letom preteklega stoletja.

NATASAPoudarjena umetniška in simbolna dekorativnost kolekcij FREYWILLE, izpopolnjena s čarobnimi teksturami in elegantnimi kreacijami, je odlična sodobna interpretacija obdobja inovativnosti in domišljije, duha poletne lahkotnosti, v katerem je bila rojena nova ženska, drznega izgleda in obnašanja. Z navdihujočim izborom oblačil, ki izražajo eleganco in prefinjenost, nakit FREYWILLE navdušuje z večnimi motivi secesije. Svetleče zlate linije Gustava Klimta v kombinaciji z zlato obleko poudarja simbol razkošja. Nežno rožnati odtenki kolekcije FREYWILLE Pepita Rose Pastel pozivajo na beg k romantiki in nostalgičnim občutkom ter so simbol hvaležnosti in sreče.
Ta idilična kompozicija FREYWILLE je rezultat še ene uspešne kreativne sinteze sijajnega umetniškega vodje in stilista Petra Trbovića z vrhunskim fotografskim dvojcem Decker+Kutić. V vlogi modela pa sta zasijali slovenski ambasadorki FREYWILLE mezzosopranistka Manca Izmajlova in manekenka Nataša Pinoza.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri