Praznični FREYWILLE

Razkošen nakit FREYWILLE se popolno ujema s prazničnim razpoloženjem, ki nas že obdaja. FREYWILLE je za slavnostni editorjal našel inspiracijo v sentimentalni naklonjenosti mondenim 20. letom preteklega stoletja.

NATASAPoudarjena umetniška in simbolna dekorativnost kolekcij FREYWILLE, izpopolnjena s čarobnimi teksturami in elegantnimi kreacijami, je odlična sodobna interpretacija obdobja inovativnosti in domišljije, duha poletne lahkotnosti, v katerem je bila rojena nova ženska, drznega izgleda in obnašanja. Z navdihujočim izborom oblačil, ki izražajo eleganco in prefinjenost, nakit FREYWILLE navdušuje z večnimi motivi secesije. Svetleče zlate linije Gustava Klimta v kombinaciji z zlato obleko poudarja simbol razkošja. Nežno rožnati odtenki kolekcije FREYWILLE Pepita Rose Pastel pozivajo na beg k romantiki in nostalgičnim občutkom ter so simbol hvaležnosti in sreče.
Ta idilična kompozicija FREYWILLE je rezultat še ene uspešne kreativne sinteze sijajnega umetniškega vodje in stilista Petra Trbovića z vrhunskim fotografskim dvojcem Decker+Kutić. V vlogi modela pa sta zasijali slovenski ambasadorki FREYWILLE mezzosopranistka Manca Izmajlova in manekenka Nataša Pinoza.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si