Praznični pobeg na toplo z Bvlgari

Za vse, ki rade preskočite zimo in za vse tiste, ki rade raziskujete nove kraje, vas znamka Bvlgari, skupaj s svojimi magičnimi rezorti in hoteli vabi, da letošnje leto zaključite z enim izmed nepozabnih prazničnih pobegov, na eno izmed sanjskih destinacij in seveda v eno izmed sanjskih nastanitev Bvlgari verige:

BVLGARI BALI

Trije ključni elementi, ki odlikujejo letovišče Bvlgari na Baliju, so njegova edinstvena lokacija, mešanica tradicionalnega balijskega stila z dramatičnim sodobnim italijanskim dizajnom in raznolikost storitev, ki so bile vse oblikovane z enako pozornostjo do kakovosti, ki je vedno odlikovala stvaritve Bvlgari. Letovišče z edinstveno lego več kot 150 metrov nad morsko obalo ponuja neprekosljiv razgled na Indijski ocean. Postavitev letovišča in splošna zasnova, ki so jo zasnovali arhitekti Antonio Citterio Patricia Viel in partnerji, vključujeta kulturo in naravne elemente lokacije. Hotel je bil zgrajen in opremljen z ročno rezanimi vulkanskimi kamni, bogatim eksotičnim lesom in prefinjenimi tkaninami. Zbirka izvrstnih balijskih starin in eksotičnih umetnin krasi celotno letovišče. Letovišče sestavlja 58 vil s pogledom na ocean, 5 dvorcev s 3 do 5 spalnicami in 1300 kvadratnih metrov velika vila Bvlgari. Vse namestitvene enote ponujajo bazenček in teraso z osamljenim tropskim vrtom, visokotehnološke elemente in široko paleto udobja. Poleg edinstvenega naravnega okolja se letovišče ponaša tudi s prefinjenimi objekti, kot so italijanska in indonezijska restavracija, salonski bar, spa in bazen na robu pečine, ki naj bi postal živahno središče letovišča. Edinstvene lastnosti letovišča dopolnjujejo trgovina Bvlgari, trgovina z balijsko umetnostjo in obrtjo ter poslovni, konferenčni in poročni prostori. Impresivni hindujski tempelj se dviga na najvišji točki posesti, ki je v skladu z balijsko tradicijo označen kot kraj čaščenja, medtem ko dlje v notranjosti impresiven prihodni paviljon s svojimi veličastnimi proporci in mojstrskim dizajnom sprejema goste.

This slideshow requires JavaScript.

BVLGARI DUBAI

Bvlgari Resort Dubai je urbana oaza, ki jo je razvil Meraas, vodilni holding s sedežem v Dubaju. Letovišče, ki se nahaja izključno na otoku Jumeira Bay v obliki umetnega morskega konjička, ki je s 300-metrskim mostom povezan s središčem Dubaja, je destinacija izbire za obiskovalce, ki iščejo samoto pobega na otok, bivalni občutek zasebne hiše, a le nekaj minut stran od središča živahnega mesta in njegovih kulturnih znamenitosti. Kot vse Bvlgari Hotels & Resorts je tudi Bvlgari Resort Dubai zasnoval priznani italijanski arhitekturni biro Antonio Citterio Patricia Viel. 1,4 milijona kvadratnih metrov velika posest, s svojim sredozemskim vaškim šarmom predstavlja letovišče, ki spominja na tradicionalno obmorsko italijansko vasico in združuje sredozemsko krajino z naravnim okoljem obal Arabskega zaliva in ki ga povezuje šest stanovanjskih stavb s 173 apartmaji, obrnjenimi proti morju, 15 zasebnih dvorcev, klub na plaži ter prva marina in jahtni klub Bvlgari.

Spa BVLGARI na 1.700 kvadratnih metrih doda dodatno razkošno izkušnjo gostov z osmimi sobami za tretmaje in 25-metrskim notranjim bazenom s popolnim pogledom na morje skozi čudovita okna od stropa do tal. V pravi italijanski tradiciji, kjer je odlična restavracija obvezna, letovišče ponuja več razkošnih ponudb. Priznani italijanski kuharski mojster Niko Romito, nagrajen z Michelinovo zvezdico, je ekskluzivno za Il Ristorante by Niko Romito pripravil mešanico sodobnih in klasičnih italijanskih konceptov, ki interpretira izvrstne okuse Italije s sodobno preprostostjo. V istem prostoru restavracije Il Ristorante Nika Romita bodo gostje našli bar Il Bar, kjer lahko uživajo v značilnih pijačah v najpomembnejšem ovalnem baru iz jekla in brona, medtem ko uživajo v čarobnem mraku na zunanji terasi s pogledom na Arabski zaliv. V zgornjih nadstropjih letovišča so se gostje lahko podali na edinstveno japonsko kulinarično potovanje v Hōseki. Kuhar Masahiro Sugiyama z več kot 157-letno družinsko tradicijo sušija s samo 9 sedeži s pogledom na obzorje Dubaja ponuja nepozabno gastronomsko poslastico z najboljšimi sestavinami, neposredno uvoženimi iz Japonske. Prva Bvlgari Marina & Yacht Club na svetu, ki leži na koncu marine, je edinstvena destinacija, ki gleda na pristanišče s 50 čolni in poustvarja čar sredozemske vasi v osrčju Arabskega zaliva. Jahtni klub bo postal ekskluzivna destinacija, vključno z italijansko restavracijo Yacht Club, specializirano za ribe, salonom za člane, zunanjim bazenom in barom ter prvim otroškim klubom z blagovno znamko Little Gems Club.  Butik BVLGARI Il Cioccolato ponuja priznane kreacije “čokoladnih draguljev”, medtem ko konceptna trgovina letovišča, La Galleria, ponuja prefinjeno kolekcijo parfumov Bvlgari Le Gemme skupaj z velikim izborom predmetov vrhunskih nišnih lokalnih in mednarodnih oblikovalcev, ki dopolnjujejo letovišče.

This slideshow requires JavaScript.

 

BVLGARI TOKYO

Bulgari Hotel Tokyo, se nahaja v 40. in 45. nadstropju Tokyo Midtown Yaesu, novega ultra-nebotičnika s pogledom na ikonično tokijsko postajo iz rdeče opeke, vrtove cesarske palače in mesto vse do gore Fuji. Hotel je le kratek sprehod do finančnih okrožij Nihombashi in Marunouchi ter edinstvenih trgovin in restavracij Ginza. Novi hotel ponuja sproščeno eleganco 98 luksuznih sob in apartmajev. Tako kot hotelske javne prostore jih je zasnoval milanski arhitekturni studio Antonia Citteria Patricie Viel, ki je odgovoren za značilen videz vseh osmih hotelov in letovišč Bulgari po vsem svetu. Hotel ima 98 izvrstno opremljenih sob in apartmajev – z uporabo izjemnih italijanskih luksuznih znamk stanovanjskega pohištva, z nekaterimi najboljšimi razgledi na mesto. Apartma Bulgari gostom ponuja sodoben italijanski dizajn s pridihom japonske tradicije, skupaj z najsodobnejšo tehnologijo, je eden največjih apartmajev v Tokiu, ki ga je mogoče dodatno razširiti, če ga povežete s sosednjim apartmajem. Hotel Bulgari Tokyo v pravem slogu hotelov in letovišč Bulgari ponuja številne značilne restavracije. Edinstvenost in izjemno ekskluzivno okolje sta v središču edinstvenega kulinaričnega popotovanja, ki je na voljo v Sushi Hoseki. Italijanska restavracija II Ristorante – Niko Romito, ki jo kurira chef Niko Romito, eden najbolj slavnih kuharjev na svetu s tremi Michelinovimi zvezdicami. Tik pred japonsko restavracijo stoji butik Bulgari Dolci, kjer gostje lahko uživajo tako v slastnih kreacijah znanega Bulgarijevega “čokoladnega dragulja” kot v izboru tradicionalnih italijanskih slaščic z menija La Pasticceria – Niko Romito. Kot se Bvlgari spodobi je tu seveda tudi 7000 m2 velik Bulgari Spa, ki doda dodatno razkošno izkušnjo gostov z 9 sobami za tretmaje, vključno z spa apartmajem in dvema dvojnima sobama za tretmaje, ter 25-metrskim notranjim bazenom s popolnim pogledom na obzorje skozi njegovo čudovito nadstropje. Popolnoma predan drznosti in pogumu, Bulgari brez opravičila povezuje vsakega od svojih hotelov in letovišč z najredkejšim in najdragocenejšim draguljem: Bulgari Hotel Tokyo je povezan z rožnati diamant, v čast lepoti in harmoniji, zakoreninjeni v japonski kulturi, in rožnatih češnjevih cvetov, ki cvetijo v sezoni sakure.

This slideshow requires JavaScript.

BVLGARI RIM

Bulgari Hotel Roma, nov izraz duha Bulgari v večnem mestu. Zaradi vloge Rima kot Bulgarijevega rojstnega mesta in neskončni vir navdiha je nov hotel takoj postal ikonična destinacija na znamenitem naslovu Piazza Augusto Imperatore v osrčju okrožja Campo Marzio.

Dizajn novega hotela Bulgari, ki ga navdihuje imperialni sijaj svojega okolja, združuje preteklost in sedanjost. Usmerjanje te edinstvene zapuščine je njegova rimska dediščina brezhibno izražena v vsaki podrobnosti oblikovanja, kot spomenik sodobni eleganci, ki izžareva izjemen občutek kraja. Bulgari Hotel Roma je dom 114 sob in apartmajev, urejenih v barvni paleti, ki jo je navdihnilo mesto, ter značilnih restavracij in življenjskih izkušenj hotelov Bulgari. 114 apartmajev, zdravilišče, bazen, telovadnica in knjižnica, posvečena zgodovini nakita, veličastni apartmaja Bulgari, ki gleda na mavzolej cesarja Avgusta, pa tudi Bulgarijeve značilne restavracije in destinacije za pijačo: Bulgari Bar in Il Ristorante – Niko Romito, salon v preddverju, spa in prva italijanska čokoladnica in slaščičarna Bulgari Dolci.

Hotel ima 114 sob od tega suit. Sobe so okrašene v štirih različnih barvnih paletah- rdeči, beli, rumeni in zeleni, s prekrasnimi marmornatimi detajli, vsaka izmed njih s prekrasnim pogledom na Piazza Augusto Imperatore ali na Vio della Frezza, ljubko rimsko ulico z vsem svojim šarmom.

Pravi tempelj dobrega počutja, Bulgari Spa spominja na atmosfero starodavnih rimskih kopeli z marmornimi stebri, ki se dvigajo iz bazena, in barvnim steklom, ki okopa prostor v mehki, topli svetlobi. Obsega 1500 kvadratnih metrov in je oaza miru za ponovno vzpostavitev ravnovesja telesa, uma in duha.
Spa je dom osmih sob za tretmaje, ki jih je zasnoval Augustinus Bader, Spa Suite z veliko kadjo iz slonokoščenega oniksa in 20-metrskim pokritim bazenom, okrašenim z bleščečimi mozaiki, ki črpajo navdih iz motivov slavnih Karakalovih kopeli. Je tudi dom fitnesa, salona in metode usposabljanja Workshop Gymnasium, ki jo je ekskluzivno za Bulgari ustvaril Lee Mullins.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si