Prazniki: v kraljestvu zlate barve in dišav

Dišava je odlično darilo za letošnje praznike, saj z njo nikakor ne morete zgrešiti. Preverite, katere bodo tiste, ki narekujejo trende letošnjih praznikov in so odete v zlato barvo.

Izberite primerno in ne premočno

Dišave lahko izbirate v štirih različicah, ki se razlikujejo glede na koncentracijo – eni so torej »močnejši« in se dlje obdržijo, drugi manj. Od najnižje do najvišje koncentracije si sledijo Eau de Cologne (EdC), Eau de Toilette (EdT), Eau de Parfum (EdP), in Perfume (tudi Extrait de Parfum), ki je najbolj koncentriran. Pred nakupom premislite, kdaj boste parfum uporabljali. V službi najbrž ne želite preveč močnega vonja, za večerno zabavo pa si lahko privoščite močnejše dišave. Večina svojo zbirko dišav loči tudi glede na letni čas – poleti izbirajo lažje in sveže ali pa cvetlične vonje, jeseni pa počasi preidejo na močnejše.

Preveč dišav – pretežka odločitev

Že vnaprej premislite, kakšen tip parfumov vam je všeč, poglejte kateri so znotraj izbrane kategorije in preizkusite samo izbrane. Dišava lahko na eni osebi diši čisto drugače kot pri drugi, zato ne kupite enega parfuma zgolj zato, ker ga ima prijateljica. V trgovini najprej dišavo nanesite na testni listič (blotter) in naredite še ožji izbor. Nato prodajalko prosite za vzorčke in jih preizkusite doma, ter jih »nosite« tako, kot bi jih sicer. Vonj običajno potrebuje vsaj 10 minut, da se razvije, za popoln učinek pa nosite dišavo ves dan in se po koncu dneva odločite, če vam ustreza.

Za letošnje praznike svetujemo:

Women Secret Gold Seduction

Women Secret Gold Seduction je zasnovan za glamurozne in čutne ženske z značajem. Dišava, ki vam bo polepšala noči in poskrbela, da se boste počutile najbolj seksi. Ta zasvojljiva dišava se odpre s svežimi in okusnimi sadnimi notami na osnovi citrusov in rdečega jagodičevja. Elegantno in kremasto cvetlično srce razkriva čutno ozadje z iskrivimi notami in dragocenimi lesovi, zaradi katerih je prava skušnjava.

 

N. CAMPBELL – NAOMI CAMPBELL

Bi vam ustrezala damska dišava z nežnim pridihom sadno cvetnega koktejla? Preizkusite jo in boste izvedeli. V začetku vas bodo presenetili toni sadno-cvetnega koktajla: oranža, breskev, kokos, bergamot, mandarina, magnolija in tanke začinjene note rdeče paprike. V srcu dišave vas bo presenetila vrtnica, tuberoza, heliotrop, jasmin in šmarnica. Podloga je sladka praškasto-mošusna vanilija, karamela, benzoin, cedra, sandalovina, jantar, tonka, opoponac in mošus.

ANTONIO BANDERAS: THE GOLDEN SECRET

Si upate odpreti stekleničko z najdragocenejšo skrivnostjo zapeljevanja? Eno tako pod pokrovčkom skriva toaletna voda za moške Antonio Banderas The Golden Secret. Nezamenljiva, možata aroma vsako žensko prisili, da se obrne za njenim izvirom in ga spozna nekoliko pobližje.

Aromatičen začetek toaletne vode The Golden Secret tvorijo toni svežega jabolčnega likerja in mete. V srčnih notah se meša eksplozivni koktajl muškatnega oreščka, ostrega popra in kumine. Čutne bazne note, ki jih boste čutili najdlje, ima na vesti cedrov les s toni surovega usnja in značilnega mošusa.

Nos toaletne vode je parfumar Christophe Raynaud. The Golden Secret je bila svetu predstavljena leta 2011 in se navezuje na prejšnjo dišavo The Secret iz leta 2010. Steklenička v luksuznem črnem dizajnu z upodobljeno zlato ključavnico je usklajena s poslanstvom dišave, kar je odkritje skrivnosti vroče igre zapeljevanja.

 

ANTONIO BANDERAS: HER GOLDEN SECRET

Kdo je skrivnostna ženska našega zapeljivca? Ona je ženska izjemne lepote in močne osebnosti. Dovolj močna, da osvoji Antonio Banderasa. Ima lastnosti, kot so naravna karizma, čutnost in igriv pristop k življenju. Naj vas razvajajo dišave s toni svežih citrusov, aromatičnih začimb ali sočnega sadja in nežnih rož. Dovolite, da vas bodo te dišave spominjale na domače vzdušje, nežen morski vetrič ali pa bodo iz vas naredile greha vrednega zapeljivca. Vi samo izberite dišavo, ki vam je najbolj všeč. Danes ima blagovna znamka Antonio Banderas v svojem portfelju več moških in ženskih dišav. Čeprav je vsaka med njimi drugačna, imajo nekaj skupnega – vse so noro zapeljive. Naj vas razvajajo dišave s toni svežih citrusov, aromatičnih začimb ali sočnega sadja in nežnih rož.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si