Prebudite lase v njihovi naravni lepoti!

2

Kérastase je uporabil poživljajočo energijo narave in ustvaril linijo Aura Botanica, ki premika meje za popolnoma novi pogled na naravno nego – ko moč narave postane prijetna izkušnja. Linija Aura Botanica, katere obraza sta lepotna blogerka Ajda Sitar in manekenka Karin Škufca, namreč zapolnjuje rastočo željo po odgovornem luksuzu. Ženskam ponuja  učinkovito nego za okrepitev stanja njihovih nevitalnih las. Povečana senzoričnost ponudi občutek lahkotnih las, brez ostankov in obtežitve. Rezultat uporabe Aura Botanice so bleščeči, žareči lasje, prebujeni v svoji naravni lepoti.

Izdelki Aura Botanice vsebujejo več kot 97% sestavin naravnega izvora. Aktivne sestavine, kot sta kokosovo in arganovo olje, so pridobljene odgovorno. Vse formule so v povprečju 97% biorazgradljive in brez silikonov. Naravne učinkovine z dokazanim delovanjem na laseh nudijo 48 ur nege, 72 urno zaščito proti vlagi in razmršenim lasem in 4x več sijaja. K luksuzni negi las s popolno čutno izkušnjo pripomorejo prijetne teksture in dišave, združene v elegantni embalaži. V domačem okolju lahko tako podoživimo izkušnjo nege las v salonu.

1

V tem izjemnem lansiranju je Kérastase približal formulacijo na nov, edinstven način. Kopel deluje tako, da se odstranijo nečistoče in sebum, da se lasno vlakno pripravi na nadaljnjo nego z izdelki Soin Fondamental, med katerimi najdemo hranilno globinsko nego, aromatično hranljivo mešanico olj in vlažilno dvofazno oljno meglico. Izdelki Soin Fondamental se po uporabi kopeli posledično kar stopijo v lase in jih takoj nahranijo. To je res edinstveno zavezništvo – zato je potrebno oba izdelka, torej kopel in nego iz linije Soin Fondamental, vedno uporabljati skupaj.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si