Prebujen modni instinkt

Deichmann kolekcija pomlad/poletje 2019

Pomlad se prebuja. S predstavitvijo nove kolekcije obutve pomlad/poletje 2019 pa je Deichmann prebudil tudi modni instinkt marsikatere ljubiteljice mode. Predstavitev kolekcije je potekala v urbani modni džungli prostora Edvard v centru Ljubljane, novi trendi pa so obiskovalke navdahnili za prav vsak modni korak te pomladi.

Letošnja kolekcija pomlad/poletje kar kliče po pustolovščinah, saj spominja na džunglo, ki je še neodkrita in vedno vznemirljiva, hkrati pa zahteva pogum in instinkt. Kaj je »in«, kakšni so trendi, s čim navdušiti to sezono?

Še vedno bodo v omari vsake fashionistke ostale retro športne superge s čudovitimi detajli, trendovski sandali, čevlji z živalskimi vzorci in takšni s polno poto.  Od ekstravagantnih do športnih in predvsem modnih; kolekcija pomlad/poletje je prežeta z udobno eleganco najlepšega letnega časa.

Ajda Sitar, ena izmed najbolj priljubljenih modnih gurujk v Sloveniji, nam je ob predstavitvi nove kolekcije podarila modro misel:

»V džungli ni pravil – preživiš le z dovolj močnim instinktom. Tudi nas ženske vodi instinkt. Smo svobodne, stil oblikujemo po svojih željah in smo vladarice svojega stila.«

Na to, da smo sami odgovorni za svoj svet, nas je spomnila tudi Flora Ema Lotrič, ki je s svojim čudovitim glasom poskrbela za pravo vzdušje.

Ker ljubimo čevlje.

Trend debelih in opaznih XXL-podplatov, ki ga najdemo tudi pri elegantnih oksfordkah in sandalih, je v modi tudi to sezono.  V nasprotju s tem trendom so zelo zaželeni salonarji s paščki, pentljami in stilskim V-izrezom ter natikači z živalskimi vzorci.

Popolnoma bele superge so prava ikona vseh generacij in zmagovalni čevlji povsod po svetu. Kot alternativo lahko izberete tudi trendovske modele živih barv in bolj športne superge, ki pritegnejo pogled ter s svojim stilom in udobjem prepričajo vse navdušence hipijevskega uličnega stila.

Zelo priljubljene balerinke se po kratkem premoru vračajo v popolnoma novi podobi in s prefinjenimi detajli, oksfordke pa se nahajajo tik pred ciljem modne olimpijade. Salonarji z odprto peto so čevlji, ki prinašajo pridih dolce vite, sandali v različicah s peto, polno peto ali brez pete pa si zaslužijo naziv klasika poletja. Kultne japanke in natikači bodo letos v znamenju nežnih odtenkov naravnih barv z vpadljivimi bleščicami, biserčki ali XXL-podplatom.

Ker ljubimo modo.

Poleg nahrbtnikov so letošnja novost tudi poštarke in cross-body torbice. Trendovske so tudi majhne slamnate torbice in torbice okroglih oblik, stilno raznolikost pa dopolnjujejo prozorne torbice in torbice z boho vzorcem.

Pri moških čevljih je v ospredju kombinacija športnosti in elegance. Gospodje lahko tako izbirajo med klasičnimi čevlji, čevlji brez vezalk, supergami, sandali in še marsičem.

Modne poznavalke so na dogodku z glasovalnimi lističi v obliki cvetov vrtnic

izglasovale tudi 3 »must have« čevlje te sezone.

1. Superge s platformo kot zadnji modni krik za udoben korak

2. Vedno elegantni ošiljeni čevlji s peto

3. Detajl pentlje za popestritev modne kombinacije

 

Fotografije: Jernej Kokol

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si