Predstavitev KENZOxH&M: Nepozaben modni spektakel

Bethann Hardison, Jean-Paul Goude, Iman, Chloe Sevigny, Humberto Leon, Carol Lim

Bethann Hardison, Jean-Paul Goude, Iman, Chloe Sevigny, Humberto Leon, Carol Lim

Sinoči so na spektakularni modni reviji, ki jo je režiral legendarni Jean-Paul Goude in je na noge spravila obiskovalce v newyorškem Pier 36, premierno predstavili kolekcijo KENZO x H&M. Številni gosti so si lahko od blizu ogledali živahno in igrivo kolekcijo KENZO x H&M, ki je v modni hiši KENZO nastala pod taktirko kreativnih direktorjev Carol Lim in Humberta Leona.

KENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' - Runway ShowKENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' - Runway ShowKENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' - Runway ShowKENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' - Runway ShowKENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' - Runway ShowKENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' - Runway Show

Plesalci, beatboxerji, žvižgači in glasbeniki so ob za to priložnost pripravljeni priredbi pesmi Express Yourself Sama Spiegela počastili lepoto in moč osebnega izražanja. Modeli, ki so se gibali na koreografijo Ryana Heffingtona, koreografa, ki je že večkrat uspešno sodeloval s KENZOM, so občinstvu pričarali pravi vrtinec igrivosti, smelih potiskov in živih barv. Po koncu predstavitve je oder zavzel gost – presenečenje je bil raper Ice Cube.

Ice Cube

Ice Cube

“Nocoj smo počastili vse, kar nam je všeč pri kolekciji KENZO x H&M. Šlo je za zanimivo in presenetljivo mešanico različnih svetov, ki so trčili skupaj. To je bil šov, ki ga zlepa ne bomo pozabili,” sta povedala Carol Lim in Humberto Leon, kreativna direktorja pri znamki KENZO. “Predstavitev KENZO x H&M je bila spektakularna. Kolekcija, ki jo odlikujejo neverjetni potiski, barve in naboj, je na modelih oživela. Počaščeni smo lahko, da je šov režiral Jean-Paul Goude in tako zvesto ujel duha kolekcije,” je še povedala Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

Iman in Bethann Hardison

Iman in Bethann Hardison

Kolekcija KENZO x H&M bo na voljo v več kot 250 izbranih prodajalnah H&M po vsem svetu in v spletni trgovini od 3. novembra.

Foto: H&M/Press

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si