Na predstavitvi nove kolekcije C&A

C_A_7V četrtek nam je v prijetnem vzdušju Ljubljanskega gradu svojo jesensko-zimsko kolekcijo predstavila modna znamka C&A!

Velik poudarek kolekcije je gotovo na džinsu, seveda poleg ostalih kolekcij, ki jih ponuja C&A, tako za moške kot ženske. Moška kolekcija nam v jesenskih trendih ponuja kombiniranje klasičnega stila z elementi športnega, kar nam pove tudi ime kolekcije “Formal meets sportswear”.

Vendar pa je tokrat džins predstavljen kot brezčasen trend, ki je postal nepogrešljiv v naših omarah. C&A nam tako v kolekciji “The Denim” ponuja kavbojke za vse postave, različnih krojev in izgledov jeansa.

Letošnjo jesen pa zagotovo ne bo šlo niti brez sive barve, ki je pravzaprav nova črna. Kolekcijo so pri C&A poimenovali kar “Different shades of grey” in tako lahko najdete sivo v vseh možnih odtenkih, oblikah in materialih. Bistvo kolekcije je v poigravanju s sivo od glave do pet, plastenju oblačil ter kombiniranju različnih tekstur.

Poleg tega se pojavlja tudi ogromno toplih, mehkih ter “oversized” pletenin in pončov, ki so nedvomno ključni kos sezone. Njihov moto je ‘ovijte se’, kar nam govorita tudi imeni kolekcij “Cosy wraps” ter “Cocooning”, kjer najdemo monokromatske odtenke črno bele, temno zelene, modre ter barve burgundca. Vse te odtenke najdemo prav tako v velikem številu modnih dodatkov, torbic, rokavic, šalov in klobukov.

Seveda ne smemo pozabiti še kolekcije “Clockhouse”, ki je pravzaprav podznamka C&A in je namenjena predvsem mladim, njen navdih pa so tokrat 90-ta leta. Kolekcija je mešanica mladostne, trendovske mode, v kateri je čutiti pridih elegance, vendar še vedno ostaja na nivoju mladostnih in svežih stylingov.

Več utrinkov s predstavitve in modnih kosov iz jesensko-zimskih kolekcij C&A pa v galeriji spodaj …

[sliderpro id=”395″]

Foto: Zaklop.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si