Predstavljamo Collistarjevo najnovejšo make up kolekcijo

GRAZIA je konec leta potovala v Milano, kjer si je med prvimi ogledala novo Collistarjevo kolekcijo TI AMO 500, ki je nastala v sodelovanju z avtomobilsko znamko Fiat, danes pa jo podrobneje predstavljamo tudi vam!

C_4

Po modnem sodelovanju z Antoniem Marrasom, ki je zaznamovalo začetno fazo projekta, in kasneje sodelovanju z oblikovalci Kartell, ki so zasnovali grafično podobno kolekcije pomlad-poletje 2015, letos predstavljamo najbolj drzno sodelovanje: TI AMO 500, kolekcijo ličil omejene izdaje v kapsulah, ki izražajo neznano dimenzijo industrijske kreativnosti – industrijo jekla in strasti, strojev in čustev ter kroma in barv. Fiat 500 in Collistar: dva simbola italijanske odličnosti sta združila moči, da bi ustvarila nekaj edinstvenega, nepričakovanega in avtentično resničnega.

Ikonska kolekcija v sebi združuje dva svetova, ki sta na videz protislovna, združuje pa ju izredno originalen ‘zaščitni znak’: pikčasti vzorec svetlih barv, ki se ponaša s kovinskim odtenkom. Eksplozija barv, ženstvenosti in lepote v prav takšnih vrednotah kot krasijo znani avtomobil: pop art, ‘dolce vita’ in moda.

Fiat 500 je avtomobil, ki veliko pove o svojem lastniku, o njegovih preferencah in stilu. Prav tako ugaja velikemu številu estetskih in kreativnih zahtev. Tako so tudi Collistarjevi izdelki okno v barvito dušo njegovih uporabnic. Neodvisno, optimistično, naravno radovedno in predano lepoti… to so lastnosti obeh blagovnih znamk, ki se sedaj združujeta v: TI AMO 500.

TI AMO 500, začetek potovanja
TI AMO 500 – STROBING LOOK, blush & eyeshadow & highlighter

C_9
Collistarjev izraz ljubezni do majhnega Fiatovega avtomobila je natisnjen že na embalaži; pa tudi na površini palete najbolj pričakovanega izdelka kolekcije, TI AMO 500 – STROBING LOOK blusher + eyeshadow + highlighter. Kreativnost in tehnologija sta se združili v tem večnamenskemu »star« izdelku, ki se lahko uporablja kot rdečilo za lica, senčilo za veke in osvetljevalec. Izredno lahkotna in svilena tekstura pudrov ter čarobna barvna paleta vam bodo pomagali pri ustvarjanju modernega obraznega videza in očesnega make-upa, zahvaljujoč predvsem inovativnemu Strobing Look-u, najnovejši make-up tehniki, ki se poigra s svetlobo in ustvari učinek »razpršenega sijaja« zaradi katerega je obraz neverjetno žarečega in zdravega videza.
Edinstven zbirateljski predmet v dveh verzijah: en v odtenkih rožnate, drug v koralnem odtenku – obe verziji sta ne glede na razlike primerni za vse tipe kož, se enostavno mešata in sta nujni izdelek za vsako pomladno lepotno torbico – za doseganje izredno naravnega videza, ki je lahko eteričen ali drzen, vendar vedno prefinjen.

Copyright by PerfettoME.RU

Puder, ki odlično deluje kot rdečilo, oblikuje obrazne poteze in poživi videz obraza, je prav tako nenadomestljiv kot senčilo za veke in osvetljevalec, ki še dodatno osvetli oči.
Stiliziran obris mestnega avtomobila krasi in oblikuje paleto, zaradi česar je le-ta izredno originalna. Ko odprete kovinsko škatlico, lahko skoraj zaslišite rohnenje motorja, ki je z zasenčenim pikčastim vzorcem postal malo bolj ženstven. Collistarjev pristop je nadvse napreden, zaradi česar lahko brez težav v svojih izdelkih kot navdih uporablja oblike in življenjske sloge iz svetov, ki na videz nimajo skupnih točk s svetom kozmetike: svet avtomobilizma je eden takšnih primerov. Končni rezultat tega izdelka iz omejene izdaje je živ dokaz!

VSAK POGLED K MENI
ART DESIGN MASCARA & PROFESSIONAL EYELINER

C_7

Barva deluje kot filter za občutke in spodbuja nastanek čustev. Tudi ko gre samo za maskaro, ki bo v letošnji pomladni sezoni bolj drzna kot kadarkoli. Barvni občutek raziskuje zeleno barvo v vseh svojih odtenkih. Collistarjeva zelena se nagiba proti svetli in intenzivni modri. »Odpelji me stran« je ime tega novega odtenka Art Design maskare, ki se odlično združuje z uporabo Professional Eyeliner-ja. Za doseganje dolgo obstojnih, popolnih linij, ki so izredno privlačne. Stran od česa in kam? Drugačna dimenzija ravnovesja, barve in harmonije, kjer lahko Collistarjeva ženska, ki vozi svoj Fiat 500, zaživi svoja čustva in svoj joie de vivre – svojo ljubezen do življenja.

DOUBLE EFFECT WET& DRY EYESHADOW

SILK EFFECT EYESHADOW

C_11

Naša ženska trdno drži volan in je zaradi svojega videza srečna in polna samozavesti. V njenem Fiatu 500 se ji ne da upreti, njena čustva se glasijo: »odpelji me stran«, »očaraj me«, »vzburi me«, »ne ustavi me«. Čustva – kolikor imajo skupnega s senčili za oči – se tokrat prebudijo s štirimi novimi odtenki, ki še najbolj spominjajo na rjovenje motorja TI AMO 500. Ponovno, »odpelji me stran«, odtenek zelene, ki se približuje bencinsko zeleni, je združen z »očaraj me« zlatim odtenkom, ki je poklon 24-karatnemu make-upu, s satenastim finišem, ki je, za zagotavljanje Silk Effect Eye Shadow, obogaten z biseri.

Nato dva ultra-biserna odtenka za doseganje Wet&Dry Eye Shadow učinka, »vzburi me« rožnati odtenek in »ne ustavi me« koralni odtenek, sta še dva izdelka, ki ju nujno potrebujete za sezono pomlad-poletje 2016. Z uporabo suhega smudge čopiča ju lahko za bolj svetleč, transparenten učinek simpatično zmešate, z uporabo mokrega čopiča, pa boste še dodatno povečali prekrivnost in dosegli še daljšo obstojnost senčil.

BERI MI Z USTNIC
C_3ART DESIGN LIPSTICK & GLOSS DESIGN
Vožnja s hitrim mestnim avtomobilom se nadaljuje in s sabo prinaša čudovite občutke. Pozornost se tokrat osredotoča na ustnice. Naša zvezda se na hitro pogleda v vzvratnem ogledalcu. Njene ustnice in njihova intenzivna, izredno svetla barva, govorijo namesto nje. Bi raje videz rdečila za ustnice kot je Art Design ali svetlečega sijaja Gloss Design? Grb ali cifra? Težka odločitev. Še najbolje je preizkusiti oba in ju po potrebi menjati. Za ustnice, ki se svetijo kot dragulji, je na voljo živo rdečilo Art Design, s svojima fuksija in koralnim odtenkoma (ob nakupu rdečila prejmete tudi svinčnik). V trenutku se tančica, ki je polna kremaste barve, razprostre po vaših ustnicah, ki postanejo bolj polne, majhne gubice okoli njih pa se opazno zmanjšajo, zahvaljujoč izvlečku rdečih jagod. Za bolj svetleče ustnice pa potrebujete nekaj drugačnega – izredno sijočo in neverjetno vlažilno teksturo Gloss Designa, ki v sebi združuje intenzivnost rdečila za ustnice in kremast sijaj glosa. Da bodo ob poljubljanju zagotovo preskakovale iskrice sta vam na voljo dva različna barvna odtenka: čudovito zlata in dinamična koralna, ki sta za naslednje poletje zamenjali klasično rdečo barvo.

Copyright by PerfettoME.RU

NA KONICAH PRSTOV
NAIL LACQUER

»Očaraj me«, »odpelji me stran«, »vzburi me«, »ne ustavi me«! Zadnji barvni postanek Collistarjeve gospodične je namenjen nohtom, z nenavadnim, izredno ostrim Chrome Effect Lacquerjem, ki je na voljo v zlato-modrem in zeleno-fuksija barvah. Cilj je, da vas opazijo. Za izredno obstojne in neverjetno sijoče nohte, prava barvna oda poletju!

C_5
POTOVANJE IN VZNEMIRLJIVOST, KI SE NIKOLI NE KONČATA…

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si