Predstavljamo nove aparate za nego perila

Miele. Za popolno udobje in perfekcijo. Novi aparati za nego perila.

Na letošnjem mednarodnem sejmu elektronike IFA 2018 v Berlinu je podjetje Miele predstavljalo nadgradnjo pralne in sušilne tehnike, ki je še korak bližje uporabniku. Njihov najprestižnejši model  pralnega stroja – Passion, je izdelek z najboljšimi programi, priročnimi lastnostmi ter vrhunsko tehnologijo.

Pralni stroj Passion ima možnost priklopa sanitarne vode (pitne vode iz pipe) kot alternativne oblike vode (deževnica, studenčnica, voda iz vodnjaka). V skrbi za okolje je ta stroj ne samo energijsko posebej varčen z A+++ -50 %, lahko še dodatno privarčujemo z dotokom tople vode in tako prihranimo še nadaljnjih 35 % energije. Ta stroj je opremljen tudi s posebej intuitivnim uporabniškim vmesnikom M Touch. Večbarvni zaslon na dotik TFT omogoča izbiro programov, možnosti in temperatur z rahlim dotikom. Kot pri pametnem telefonu je njegova uporaba intuitivna, preprosta in hitra. Prav tako uporabniku nudi možnost, da ga upravlja preko pametnih platform s funkcijo WifiConn@ct, kjer se povežete z internetom in z aplikacijo Miele uživate v številnih prednostih – doma ali na poti.

Kaj je tisto, kar loči blagovno znamko od ostalih in jo dela edinstveno?

Povsem avtomatsko doziranje – sistem TwinDos nudi dve možnosti:

1. Za najboljše rezultate pri tem uporabite edinstveno dvofazno pralno sredstvo Miele UltraPhase 1 in 2. Sistem TwinDos dozira posamezno komponento pralnega sredstva v optimalnem trenutku postopka pranja. Tako bodo vaša oblačila temeljito oprana, perilo pa bo živahnih barv oziroma sijoče belo. Miele s tem nudi najboljši sistem tekočega pralnega sredstva na trgu.

2. Alternativno pa lahko sistem TwinDos avtomatsko dozira tudi običajno tekoče pralno sredstvo ali mehčalec. Enostavno ju napolnite v Mielejevi posodi za ponovno polnjenje in že stroj prevzame ustrezno doziranje.

Edinstvena kakovost pralnih strojev Miele z različnimi preizkusi zagotavlja posebej dolgo življenjsko dobo 20-ih let. To predstavlja približno 10.000 delovnih ur delovanja pralnega stroja.

  • Posebna pralna sredstva, mehčalce in dodatke preprosto dozirajte s posamičnimi odmerki.
  • PowerWash 2.0 Največja učinkovitost pranja in hitrost, združeni z najboljšo energijsko učinkovitostjo, za veliko in malo perila.
  • QuickPowerWash za hitro in temeljito čisto perilo v manj kot 1 uri.
  • CapDosing predstavljajo priročne kapsule: doziranje priročnih odmerkov posebnih pralnih sredstev, mehčalcev ali ojačevalcev pralnega učinka.
  • Z možnostjo Madeži lahko izbirate med 23 vrstami madežev. Stroj nato glede na izbrani madež ali kombinacijo do treh madežev prilagodi program pranja in prikaže ustrezne napotke.
  • Satasti boben s svojo posebno strukturo v obliki šestkotnikov poskrbi, da se v bobnu ustvari vodni film, po katerem perilo nežno drsi. S tem se bistveno zmanjša možnost mehanske obremenitve perila z manj mečkanja.
  • Za popolno dopolnitev pralnega stroja lahko uporabniki izbirajo tudi kompatibilne sušilne stroje kot tudi pripadajoči originalni Miele pribor in nenazadnje zelo pomembne pralne izdelke Miele CareCollection.

Vabljeni, da si osebno pogledate nove Miele pralne stroje, kot tudi ostale Miele izdelke ali preživite prijetne urice kulinaričnega druženja. Vse to in še več vam nudijo v Miele Experience Center, Brnčičeva ulica 41 G, Ljubljana Črnuče.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si