Predstavljamo novo essence kolekcijo “the trend factory”

Nova essence trend kolekcija “the trend factory” ponuja “must have” lepotne izdelke tega trenutka – sijoči in holo efekti ter bleščice za obraz in telo za osupljiv izgled – združeni v eni kolekciji. Od zdaj lahko svoj obraz in telo poudarite s čudovitim sijajem v fascinantnih holo odtenkih in ustvarite sijoč izgled s čudovitimi pigmenti in bleščicami.

Senčila v paleti

Palete “z osebnostjo” povedo svojo zgodbo. Izberete lahko različne nude odtenke z različico “million nude faces” ali svetle do intenzivne roza tone s paletko “in love with rose” – obe paleti ponujata deset pigmentiranih in obstojnih odtenkov z mat in kovinskimi zaključki.

 

 

 

glow like a mermaid osvetljevalec


Pudrast osvetljevalec s šestimi sijočimi barvami spominja na rep morske deklice in obrazu ter ličkam ponuja sijaj podvodnega sveta.

 

 

 

 

 

 

get your glitter on! podlaga za bleščice


Izdelek je idealna osnova za nanos vseh vrst bleščic in pigmentov. Uporabite ga lahko na celotnem obrazu ali samo na posameznih področjih

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

get your glitter on! loose pigmenti & bleščice

Progaste bleščice, pisani konfeti ali zlate bleščice – vse, kar potrebujete za dih jemajoč, individualen izgled. Ni pomembno, ali na obrazu ali telesu – bleščice so obvezne!

 

 

 

 

 

 

* Predstavljene in ostale izdelke iz kolekcije, ki bo kasneje tudi del rednega essence asortimana, najdete v drogerijah DM, drogerijah Tuš, Leclercu Ljubljana in Maribor, na Ličila.si in Click2chick, Intersparu Citypark Ljubljana, Mercator hipermarketih z essence stojalom ter ostalih prodajnih mestih.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si