Premagajte poletno vročino s citronko


Kaj pa, če bi vse, česar se dotaknete, ostalo zamrznjeno v času? To najbrž ni mogoče, lahko pa koži vdihnete ledeno svežino z L’OCCITANOVIMI negovalnimi izdelki, zasnovanimi na ekološki citronki. Presenetljive teksture vas bodo nemudoma osvežile in navdale z energijo.

Hladilni gel za prhanje Ledena citronka

250 ml: 15,30 €; 70 ml: 5,60 €

 

Odkrijte trenutek svežine in čarobnosti z L’Occitanovim novim Hladilnim gelom za prhanje Ledena Citronka, ki je obogaten z mentolom in izvlečkom iz ekološke citronke iz Provanse. Kožo očisti in nemudoma osveži. Za intenzivnejši občutek hlajenja ga nanesite na suho kožo, spenite ga z nekaj vode in nato sperite.

Hladilni gel za telo Ledena citronka

26,40 €

 

Novi Hladilni gel za telo Ledena Citronka je obogaten z mentolom in izvlečkom iz ekološke citronke iz Provanse. V kožo se hitro vpije in jo nemudoma osveži. Za intenzivnejši občutek hlajenja ga hranite v hladilniku.

Osvežilni sladkorni piling za telo Citronka s citrusi

24,40 €

 

Piling nežno odstrani odmrle kožne celice ter naredi kožo gladko in svilnato mehko. Njegova senzorična tekstura intenzivno osveži kožo ter jo odišavi z nežno dražestno in poživljajočo dišavo.

Vlažilna pena za telo Citronka s citrusi

24,40 €

 

Obogatena je z izvlečkom iz citronke iz Provanse. Kožo osveži in ohrani navlaženo za ves dan, lahka razkošna tekstura pa naredi kožo svilnato mehko ter jo nežno odišavi z dražestno in poživljajočo dišavo.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si