Prenovljeni Interspar v mariborskem Europarku

V nakupovalnem središču Europark je svoja vrata nedavno odprl prenovljeni Interspar, ki obiskovalcem ponuja še boljšo nakupovalno izkušnjo. Novosti so storitev SPAR Online – možnost drive-in prevzema spletnih nakupov v Europarkovi garažni hiši (druga etaža rumene barve), nov smoothie bar in razširjena ponudba izdelkov lokalnih pridelovalcev. Pri prenovi so velik poudarek namenili trajnosti, zato je v trgovini na voljo aparat za vračilo embalaže, rinfuzni oddelek, vsi hladilniki in zamrzovalne skrinje so zaprtega tipa, prostori pa so v celoti osvetljeni z varčno LED razsvetljavo.

This slideshow requires JavaScript.

Za obiskovalce so pripravili otvoritveni program z degustacijami, otroškimi delavnicami. Tudi koncerta Modrijanov ter raperja Leopolda I. nista manjkala!

Ne zamudite pestre jeseni v Europarku!

V mariborskem Europarku obiskovalce čaka pestra jesen, polna zanimivih dogodkov. V tem času se že pripravljajo na tradicionalno Europarkovo Martinovanje, ko bodo skupaj s Štajerskimi Pubeci, vinarji in vinogradniki proslavili novo vinsko letino. Za več informacij obiščite Europarkovo spletno stran in sledite družbenim omrežjem Facebook, Instagram in TikTok.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si