Prepletenost klasike in trendov v jesenski kolekciji Comma


V jesenski kolekciji Comma je izrazita ljubezen do detajlov in elegance. Široki rokavi, grafični motivi, pentlje in bleščice so detajli, ki delujejo modno in popolno. Pozornost pritegnejo veliki cvetlični potiski, ki so zamenjali manjši cvetlični vzorec.

Avgustovska kolekcija je zelo ženstvena in klasična. Odlikujejo jo drobni detajli, klasične ravne linije, hlače se kombinirajo z bluzo ali tanko pletenim puloverjem ter suknjičem, ki v hladnih jutrih nadomešča jakno. Barve so bolj umirjene in temnejše. Sledijo si od temno modre, temno vijolične do svetlo bež in bele. Za ženske, ki bolj prisegajo na klasiko, je ta kolekcija kot nalašč pravšnja.

Medtem ko je septembrska kolekcija čisto nasprotje, saj se klasični kosi dopolnjujejo s trendovskimi detajli – gre za kombinacijo klasike in modnih trendov. Ta kombinacija je razvidna na majicah in suknjičih, 7/8 karirastih hlačah, ki jih kombiniramo z suknjičem v enakem vzorcu v daljšem ali krajšem kroju. Vse to pa povezuje izrazito rdeča barva, ki se odlično kombinira s sivo, črno in belo barvo. Seveda pa ne smemo pozabiti na večno usnje. V kolekciji je tudi rdeče usnjeno krilo z razporkom in žepom, ki ga je možno kombinirati z različnimi vrhnjimi kosi. Črte in pike so večni vzorec, ki nikoli ni iz mode. Obvezno pa je potrebno vsak styling nadgraditi še z modnimi dodatki – torbico in ali ogrlico, ki so v tej sezoni minimalistični, a dajo piko na i.

 

 

 

 

 

 

Foto: PR

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si