Prepotujte svet in razširite obzorja

Potovanja nas bogatijo in širijo naša obzorja. Ste kdaj sanjarili in se s prstom pomikali po zemljevidu po svetovnih prestolnicah, ki jih želite obiskati?

 

Ciudad de México predstavlja zlitje modernega urbanega okolja in bogate starodavne zgodovine.

 

Si želite pobegniti v tropske kraje, začutiti utrip mesta ali se zliti z edinstveno kulturo? Ljudje že stoletja potujemo, saj hrepenimo po novem, razburljivem in neraziskanem. Ali je na vašem seznamu želja morebiti tudi New York, Mavricij, Ciudad de México ali Pariz?

Do 21. januarja lahko izbirate med različnimi destinacijami, kamor vas po posebnih promocijskih cenah pelje letalska družba Air France. Tja lahko potujete od januarja do decembra, odvisno od izbrane destinacije.

 

Starodavne piramide, romantične ulice, rajske plaže

Vsako mesto je edinstveno. Ciudad de México predstavlja zlitje modernega urbanega okolja in bogate starodavne zgodovine. Pred vami je priložnost, da uživate v odlični kuhinji, obiščete številne muzeje in parke ter si ogledate izjemne znamenitosti živahnega mesta. Sprehod med mogočnimi piramidami azteške civilizacije vas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih. Če pa vas zanima, zakaj se Pariz v resnici imenuje mesto luči in ne mesto ljubezni, odpotujte v priljubljeno evropsko prestolnico in si oglejte nebeške Elizejske poljane. Razvozlajte skrivnostni nasmeh Da Vincijeve Mona Lize in uživajte v razgledu z Eifflovega stolpa.

Izkoristite ugodno ponudbo letalske družbe Air France in začutite vrvež New Yorka, uresničite sanje v Los Angelesu, spoznajte predsedniško mesto Washington, obiščite Toronto, največje mesto Kanade, ali pa se sprostite na rajskem otoku Mavricij. Ves svet vam leži na dlani.

 

Spoznajte predsedniško mesto Washington.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si