Preproste navade uspešnih žensk

GRAZIA razkriva najpomembnejše navade uspešnih in srečnih žensk.

 

Kratek, a jedrnat seznam 7 stvari, ki spadajo v dnevno rutino uspešnih žensk:

1. Koledar in beležka sta njihova najtesnejša prijatelja – načrtovanje in organizacija časa sta pomemben ”hobi”.

2. Ne dramatizirajo – povedo le dejstva in se trudijo delovati pomirjujoče.

3. Točnost – zamujanja si ne dopustijo, zato točnost pričakujejo tudi od drugih.

4. Pospravijo posteljo – prvo opravilo, ki ga naredijo takoj, ko zjutraj vstanejo.

5. Postavljajo si uresničljive cilje – cilje si postavljajo vsak dan sproti, od drobnih do velikih.

6. Privoščijo si čas zase – vsak dan počnejo nekaj, kar jih razvedri in pomiri.

7. Skrbijo za svoje telo – ob uravnoteženi zdravi prehrani in pozitivni naravnanosti do svojega telesa, igra v njihovem življenju pomembno vlogo tudi telovadba. Vsaka ženska ima svojo najljubšo obliko telesne aktivnosti, a zagotovo sta najpogostejši fitnes trening in tekaški trening.

Bi si tudi sami želeli v svoj vsakdan vnesti več gibanja, a vam manjka še zadnji kanček motivacije?

Z modno športno opremo po vašem okusu je vsak začetek lažji, nadaljevanje zdrave rutine pa mnogo razburljivejše.

Statement kolekcijo, ki jo je adidas namenil vsem ženskam in je idealna za vse športe, sestavlja 23 visokozmogljivih in med seboj dopolnjujočih se kosov, in sicer športni nedrčki, pajkice, jakna, nahrbtnik, torba ter čevlji. Mantro čudovite in unikatne adidas kolekcije poosebljajo tudi naše športne vzornice Nives Orešnik, Tamara Simovič, Tjaša Skubic, Tamara Smonker in Manca Šepetavc, ki se ji lahko že danes ob 19:00 pridružite na delavnicah tekaškega/fitnes treninga.

V novembru bo na Instagram profilih omenjenih slovenskih športnic potekala posebna aktivacija z edinstvenimi treningi za ženske, ki si želijo okrepiti svojo moč in samozavest.

Treninge je moč v živo spremljati na Instagram profilih @nivesoresnik, @tamarasimovic, @manca_sepetavc, @tjasaskubic_poledance in @shapeboxingtm, kjer poteka tudi nagradna igra, v sklopu katere se bo 50 srečnih izbrank vplivnicam pridružilo na brezplačnem treningu. Za sodelovanje je pod njihovimi objavami na Instagramu potrebno zapisati lasten motivacijski izrek oziroma »statement«, iz katerega posameznice črpajo moč in navdih za vadbo.

Statement kolekcija je že na voljo v trgovinah adidas shop v Ljubljani, Celju in Mariboru ter pri bolje založenih trgovcih s športno opremo.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si