Prerojeni in sijoči nazaj v službo

Brezskrbni, sončni dnevi se bližajo koncu. Z dopusta se vračamo polni sveže energije, z napolnjenimi baterijami, pripravljeni na nove izzive. Seveda pa je trenutek za večino izmed nas lahko tudi stresen. Vse je odvisno od nas – svet lahko obarvamo s svojimi barvami.  Barva, ki v nas prikliče poletje, glamur in sonce, barva, ki sije vedno z istim sijajem in nikoli ni out, pa je zlata barva.

Laboratorij naravne kozmetike NUXE je ustvaril edinstven, večnamenski izdelek, s pomočjo katerega se lahko vsaka ženska kadar koli počuti kot prava kraljična. Čarobna ženska je vedno nasmejana, tudi po vrnitvi z dopusta nazaj v poslovno okolje. Verjame vase, saj ve, da bo s svojim čutnim zapeljivcem, Huile Prodigieuse Or, ki poleg lesketajočih se delcev vsebuje vitamin E in 7 dragocenih rastlinskih olj (Tsubaki, arganovo olje, olje sladkega mandlja, makadamije, boreča, lešnika in kamelije), začarala vse okoli sebe.

Huile Prodigieuse Or, čarovnija na več načinov …

Zlat dodatek  – Huile Prodigieuse® OR lahko služi kot popoln dodatek k dnevni kremi ali pudru. Nekaj kapljic Čudežnega suhega olja si razpršite v dlan in jih zmešajte skupaj z dnevno kremo ali pudrom in s tapkanjem nanesite na obraz. Z njegovo pomočjo poudarite svoje ličnice in ga uporabite tudi namesto bronzerja.

Za sijoč pogled – Kapljica Huile Prodigieuse®  OR Čudežnega suhega olja z zlatim sijajem nanesite na predel okoli oči. Z njegovo pomočjo bo predel osvetljen, pogled pa zapeljivo sijoč.

Zlati poljubi – Si želite sijoče ustnice? Najljubši balzam za ustnice pomešajte s kapljico Čudežnega suhega olja in ustnicam privoščite obnavljajoč tretma s sijočim učinkom.

Čaroben dišeč nakit – Čaroben vonj v nas prikliče najlepše trenutke, ki smo jih doživeli na počitnicah. Za pridih glamurja in čutne nežnosti na ramena, dekolte in vrat nanesite Čudežno suho olje z zlatim sijajem in zapeljite vse okoli sebe.

Za popolne noge – Tsubaki in olje sladkega mandlja imata izredno pomirjujoče delovanje na kožo in predstavljata idealno nego po depilaciji. Zlato olje pa bo doseglo tudi zapeljiv učinek “svilenih nogavic”.

Poudarite zagorelost kože – S pomočjo diskretnih bisernih, zlatih delcev poudarite vašo zagorelost in prekrijte nepravilnosti na koži. Ko se boste pogledali v ogledalo, boste videli, da poletja še zdaleč ni konec!

Zlato na laseh – Sol in sonce terjata svoj davek. Vaše konice so suhe in brez sijaja. Nanesite nekaj kapljic na konice las in jih nahranite. Nekaj kapljic razpršite v dlan in nato oblikujte pričesko. Z diskretnim sijajem bisernih zlatih delcev bo vaša pričeska videti popolna – tudi za na poslovno srečanje, konice pa bodo nahranjene, sledi poškodovanih las bodo le še preteklost.

 

Foto: www.nuxe.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si