Presenetite svojo mamo za materinski dan

Po dnevu žena sledi en čudovit praznik – materinski dan. Ob tej priložnosti vaši mamici, v zahvalo za vse dobro, kar je storila za vas, polepšajte dan in ji pokažite, kako zelo radi jo imate. V ta namen je GRAZIA pripravila par idej, kako jo lahko presenetite in ji ta dan ohranite v nepozabnem spominu.

1. Preživite čas z njo

Mame se zagotovo najbolj vesele časa, ki ga preživimo z njimi. Starejši ko postajamo, dragocenejši so ti trenutki, zato si ta dan rezervirajte samo za vaju. Ne glede na to, ali se bosta odpravili na krajši izlet, ali pa si bosta doma ogledali vajin najljubši film, ključno je, da bosta skupaj preživeli čudovit dan.

2. Peljite jo na razvajanje

Mame si premalokrat vzamejo čas zase in postavljajo vse druge na prvo mesto, nase pa pogosto pozabijo. Zato letos svojo mamo peljite na sproščujoče razvajanje v zdravilišče ter ji privoščite masažo, katere se bo nedvomno razveselila. Lahko jo presenetite tudi z manikuro in pedikuro ali pa ji poklonite kakšen pomlajevalni obrazni tretma, ki bo izbrisal gubice skrbi.

3. Obujajta vajine spomine

Prepričani smo, da imate doma polne foto albume, na katerih so posneti vaši trenutki odraščanja. Prelistajte jih skupaj s svojo mamo in prikličite spomine na brezskrbno otroštvo, ko je bila vaša mama središče vašega sveta.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si