Prestižna kolekcija ličil Claudia Schiffer Make Up


Claudia Schiffer, ki nedvomno sodi med najbolj znane svetovne modne zvezde, je krasila preko tisoč naslovnic, med katerimi so seveda tudi Time, Rolling Stone in Vogue. V svoji tridesetletni karieri je zastopala svetovno znane modne hiše, kot so Chanel, Dolce & Gabbana, Balmain, Guess, Alberta Ferretti, Yves Saint Laurent, Salvatore Ferragamo, Ralph Lauren, Louis Vuitton in Valentino.
Svet modne industrije jo je odkril pri sedemnajstih letih in v trenutku je postala ena izmed najbolj prepoznanih in zaželenih obrazov v svetu modne industrije. Iz plahe in nerodne najstnice se je razvila v modno zvezdo svetovnega kova. Trideset let kasneje je s svojimi izkušnjami, znanjem in ljubeznijo do kozmetike v sodelovanju z nemško blagovno znamko ARTDECO ustvarila ekskluzivno omejeno kolekcijo Claudia Schiffer Make Up – Claudia’s Beauty Secrets for ARTDECO.


Claudia make upu pripisuje posebno moč: “Ko sem začela delati kot manekenka, sem bila izjemno plaha, saj je bila vsa pozornost usmerjena vame. V trenutku, ko sem bila naličena, pa sem se lahko prelevila v nekoga drugega. Z intenzivnostjo maske je prišla moč igrivosti, zapeljivosti in drznosti. Ob koncu snemanja pogosto nisem mogla verjeti, da sem na fotografijah jaz.” 47-letnica je pri oblikovanju kolekcije izkoristila izkušnje, pridobljene skozi opazovanje dela najboljših umetnikov ličenja, ki so se s čopiči sprehajali po njenem obrazu in s katerimi je sodelovala v svoji bogati karieri. Želela je ustvariti kolekcijo za vse priložnosti, od dnevnih do večernih. Vodilo je brezhiben in moden videz. “Odraščala sem v Nemčiji, kjer je ARTDECO najbolj prepoznavno in zaupanja vredno ime v svetu kozmetike. Kot otrok sem se z imenom spoznala skozi mamimo toaletno torbico, v katero sem v najstniških letih pogosto segla. Spominjam se modrega senčila za oči, katerega sem si redno “izposojala”. Zato je sodelovanje s to blagovno znamko zame še toliko bolj posebno in osebno.”
Kolekcija Claudia Schiffer Make Up združuje visoko modo in profesionalno kozmetiko, ki je enostavna za uporabo in prepoznavna po modnem rožnatem odtenku in elegantnem zlatem robu. Izdelki bodo na voljo v petnajstih državah in v spletni trgovini www.claudiaschiffermakeup.com. Tam so na voljo tudi njene lepotne skrivnosti in nasveti za ličenje. V Sloveniji bodo izbrani izdelki na voljo od oktobra dalje in sicer ekskluzivno v Müller drogerijah.

Pri nas  so znane Slovenke in blogerke težko pričakovano novost na področju ličil spoznale na ekskluzivnem dogodku v Kranju. Tudi grazie so se odele v tančico ter bile nad videnim in preizkušenim popolnoma navdušene.

Špela Štamol, glavna urednica, in Katarina M. Bajt, izvršna in lepotna urednica.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si