Prestolnica je bogatejša za novo trgovino z izbranimi modnimi kosi

 

Trgovina Allegria s skrbno izbranimi modnimi kosi priznanih blagovnih znamk, ki je v Mariboru prisotna že 25 let, je odprla prodajalno na Starem trgu v Ljubljani. Ekipa, polna navdiha, prinaša v prestolnico svež modni veter za sodobne ženske, ki si želijo izstopati iz povprečja in hkrati ostati izrazito ženstvene.

 

 

Sugarbird, Calvin Klein, L’estrosa, Ovye, Carmela, Isabela Lorusso in Gianni Crasto so le nekatere izmed znamk, ki jih v prestolnico prinaša prestižna modna trgovina Allegria multibrand store. “Zavedamo se, da današnje sodobne, izstopajoče dame nimajo časa za obisk večih trgovin, zato lahko pri nas dobijo vse posebne kose, ki so si jih zmeraj želele, torej prav celoten styling, z vsemi dodatki vred,” je povedala mlada lastnica trgovine Kim Božič, ki vse kose, preden jih naroči za prodajo, prej skrbno preizkusi.

 

Nejc Simšič, Kim Božič in David Hojnik

 

Predstavitev praznične kolekcije Sugarbird in praznične izdaje kolekcije AURA
Na svečani otvoritvi, na kateri so predstavili praznično kolekcijo priljubljene budimpeštanske znamke Sugarbird (med drugimi jo nosi tudi pevka Beyoncé) in praznično izdajo kolekcije AURA slovenskega oblikovalca Davida Hojnika (Dh fashion), se je trlo znanih obrazov in zvestih strank. Dogodek je spremljala vrhunska violinistka Maša Golob, goste pa je razvajalo tudi osebno stilsko svetovanje oblikovalca Davida Hojnika. Na otvoritvi smo med drugim opazili pevko Regino, Danico Lovenjak in družabnega kronista Nejca Simšiča.

 

Danica Lovenjak v stylingu znamke Sugarbird.

 

 


Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si