Prevarana Khloe vrača udarec

Svojo energijo usmerila v telovadbo in hčerkico

Resničnostna zvezdnica Khloé Kardashian, ki je pred kratkim izvedela, da jo je sedaj že nekdanji partner, košarkar Tristan Thompson, ponovno prevaral, in to kar z najboljšo prijateljico njene sestre Kylie, očitno vrača udarec.

Na svojem Instagram profilu je namreč delila že kar nekaj objav, v katerih na posreden način odgovarja na njeno trenutno situacijo. Med drugim je objavila zapis:

»Zapomni si, varali so, ker so želeli, lagali so, ker so lahko in zdaj jim je žal, ker so jih ujeli. Vedno se gre samo zanje. Ti nisi storil ničesar, da bi si to zaslužil ali povzročil.«

Poleg še ne enoletne hčerkice True, ki jo Khloé ima s Tristanom in ji posveča ves svoj čas in pozornost, pa si pomaga tudi s telovadbo. Na fotografiji tekalne steze je namreč napisala Terapija. Khloé se je pred leti, ravno tako po neuspešni zvezi s prvim možem Lamarjem XY, odločila za korenito spremembo in popolnoma preoblikovala svoje telo. To spremembo je tudi zelo dobro unovčila, saj je nato posnela resničnostni šov Preobrazba telesa s Khloé Kardashian, v katerem pomaga ljudem, da preko fizične preobrazbe ponovno pridobijo samozavest in stopijo na novo življenjsko pot. Šov lahko trenutno spremljamo tudi pri nas na Fox Life.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si