Preveč Sebična? Porazna prodaja knjige Kim Kardashian

Kim Kardashian ima na Instagramu sicer res 41 milijonov sledilcev, a kot ugotavlja RadaOnline, se njena spletna priljubljenost ni pretvorila v dobro prodajo njene knjige Selfish. Le zakaj? 😉

SELFISH

Zvezda resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians je namreč do sedaj prodala le 32 tisoč izvodov knjige in če bi to število primerjali z njenimi Insta oboževalci, bi ugotovili, da je knjigo kupilo le 0,8 odstotka njenih spletnih privržencev.

Knjiga, ki je naprodaj za 9,97 dolarjev, je izšla maja in je na Amazonu glede prodaje trenutno rangirana šele na 2075. mestu.

Slaba prodaja pa je verjetno precejšnje presenečenje za 31-letno zvezdnico, ki je aprila za 60 dolarjev 500 omejenih izvodov  na Gilt.com prodala v eni sami minuti!

Se pa Selfish kljub temu prodaja bolje od knjige njenih polsester Kendall in Kylie Jenner Rebels: City od Indra: The Story of Lex in Livia. Le-te so namreč prodali le 13 tisoč izvodov.

Klan Kardashian-Jenner naj torej raje ostane na malih zaslonih, saj jim upovedovanje zgodb na papirju očitno ne gre tako dobro …. 😉

Spodaj si oglejte še 3 stylinge drugič noseče Kim Kardashian:

[sliderpro id=”290″]

Zvezdnica je nedavno dvignila veliko prahu tudi s tem, ko je za svojo 2-letno hčerko North najela osebnega fitnes trenerja. Več preberite TUKAJ.

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri