Prhljaj, razcepljene konice in suhi lasje – tega si to poletje res ne želimo!

Vroče sonce, slano morje in veter v laseh – sliši se sanjsko! Ta sanjska kombinacija pa lahko privede do suhih, razbarvanih in poškodovanih las zaradi poletne vročine. Dolgotrajna izpostavljenost UV-žarkom dodatno poškoduje lase in vodi v izgubo pigmenta ter pusti lase zbledele in brez sijaja, me pa hrepenimo ravno po lepih in sijočih laseh. Zato v pričakovanju poletja poskrbite za svoje lase s prenovljeno linijo izdelkov KEUNE DESIGN, ki v drogerijah dm prinaša tudi simpatično poletno darilce.

Izboljšana linija KEUNE DESIGN je tako ustvarjena z mislimi na nego las v toplejših mesecih. Napredna formula, ki je primerna za vse tipe las, pomaga lasem povrniti sijaj, vitalnost in ravnovesje vlage. Napredna linija KEUNE DESIGN Color Care zahvaljujoč izbranim sestavinam in 100 % certificiranemu organskemu olju pomaga izsušenim ter poškodovanim lasem povrniti moč. Zbledelim lasem pa povrne barvo in deluje z učinkom globinskega umivanja. Za povrnitev moči izsušenim lasem je priporočljivo, da se izogibamo prepogostemu pranju, saj s tem dodatno odstranjujemo naravno olje in vlago. Celotna linija KEUNE DESIGN je posebej formulirana s pšeničnimi proteini, ki obnavljajo lasne strukturo ter podarijo lasem bujnost in volumen. Zahvaljujoč provitaminu B5, ki prodre globoko v strukturo las, bodo vaši lasje ob liniji KEUNE DESIGN Repair ponovno zdravi, mehki, močni in napolnjeni z vlago. V vročih mesecih so še posebej na udaru barvani in blond lasje. GRAZIA svetuje uporabo linije KEUNE DESIGN Silver Reflex, ki je zasnovana prav za intenzivno nego in vlaženje svetlejših las.

“BACK TO BASICS!”

Že preprost klobuk je lahko učinkovit za zaščito pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov na lase, pred vstopom v bazen ali morje pa lase navlažite s čisto vodo, da absorbirajo manj soli in klora.

POLETNO DARILO OB NAKUPU V DM

Keune v sodelovanju z drogerijo dm ob nakupu kateregakoli izdelka KEUNE DESIGN za nego las podari darilo, in sicer platneno torbo Design. Ponudba velja od 27. 7. do 28. 8. 2023 oziroma do razprodaje zalog v drogerijah dm po Sloveniji.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si