Pričarajte lahkotne pomladne občutke s pravim izborom dišave!

20170224175325-49b918ce

Ni boljšega znanilca pomladi kot nežni pastelni toni! Ti že počasi napovedujejo poletje in širijo dobro voljo. Od sredine marca 2017 to ne velja le za modo, temveč tudi za par dišav Betty Barclay pure pastel mint in Betty Barclay pure pastel lemon. Nežne barve, ujete v dveh svežih cvetličnih vonjih, za pomladne občutke polne blage lahkotnosti.

Sreča zagotovljena: sonce in sorbetne barve

Ko zima počasi odhaja, smo popolnoma pripravljeni na pomlad. Rahle pudraste dišave, nežne barve in ženstvena, mehko padajoča oblačila – vse to nas osrečuje v tem zbujajočem se letnem času. Tako meni tudi Annette Schrewe, vodja oblikovanja pri Betty Barclay: “To pomlad bodo hladni odtenki mete srečali pastelno limono in bodo v modi kombiniranimi na presenetljiv način – v poigravanju z rožnatimi in rdečimi odtenki ta nasprotja ustvarijo dodatno poletno svežino. Poleg tega široka paleta pastelnih odtisov s cvetličnimi in grafičnimi elementi naznanja toplejši letni čas.”

Kdor je videti spomladansko, mora tudi dišati sveže – k sodobnemu videzu sodi ustrezna dišava.

bettybarclay_purepastelmint_edp_edt_20ml_flaconpure pastel mint: Dišava pure pastel mint je simpatična dišava s sadno-lesnimi akordi. Tako diši pomladna pastelna meta! Po iskrivo svežem novem začetku z živahno noto yuzu, črnega ribeza in arome rožnatega popra se v osrčju razpletajo cvetlične nianse dišeče kanange, ciklame ter čutnih arom čaja in vrtnic. Mehka postelja iz žametne sandalovine in belega mošusa dišavo dopolnjuje.

bettybarclay_purepastellemon_edp_edt_20ml_flaconpure pastel lemon: Dišava pure pastel lemon je nežen vonj iz svežih cvetnih akordov ter mehkih, kremastih arom. Tako diši sončna pastelno rumena! Živahna sadna zgornja nota iz mandarine, citronke in zelenega jabolka odpira dišavo in sije v svetlo rumenih odtenkih. Cvetoče srce iz listov vijolice, frezije in šmarnice se nežno poigrava s sijočimi akordi. Mehka osnova iz kremastega jantarja in sandalovine ter subtilnih not mošusa daje dišavi njen pudrast karakter.

Poglejte, kako boste zaplesale na plaži, odete v omamne pure pastel vonje Betty Barclay:

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si