Pridruži se virtualni modni reviji Carine Roitfeld

Supermodeli in zvezdnice vseh vrst v prekrasnih  couture kreacijah na rdeči preprogi v Cannesu, amfAR je zagotovo eden najbolj prepoznavnih tradicionalnih dobrodelnih dogodkov na svetu ameriške fundacije za raziskavo aidsa. Zaradi aktualne situacije pa je bil le-ta letos pod velikim vprašajem dokler ni Carine Roitfeld našla rešitev. 1. maja si bomo namreč lahko ogledali virtualno modno revijo, ki bo letos namesto za AIDS namenjena raziskavam in boju proti Covid-19. In kot se za amfAR spodobi, so svojo udeležbo že potrdila največja imena iz modne in zabavne industrije, med drugim Virgil Abloh, Alessandra Ambrosio, Hailey Bieber, Silvia Fendi, Maria Grazia Chiuri, Kim Kardashian West, Karlie Kloss, Adriana Lima, Diane von Fürstenberg, Alexander Wang in številni drugi.

Kot je povedala glavna organizatorka dogodka Carine Roitfeld:  “Živimo v izjemno nesigurnih časih, ko je naša podpora drug drugemu še posebej pomembna. S poveličevanjem mode in njenim kreativnim izražanjem, z namenom podpiranja zdravja in varnosti naše družbe, si želimo da bo ta revija ponudila kanček upanja, inspiracije in spodbude vsem, ki trenutno v izolaciji čakamo na boljše čase!”

Revija bo brezplačno na voljo na sledeči povezavi  crrunwayxamfar.org Roitfeld in številni sodelujoči pa upajo, da se jim bodo pri prostovoljnih donacijah v boju proti Covid-19 pridružilo čim več ljudi.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si