Prihaja 2. del mjuzikla Mamma Mia!

Pretekli konec tedna so se oboževalci glasbeno-plesnega spektakla Mamma Mia, ki je bil posnet po priljubljenem gledališkem mjuziklu in taktih večnih klasik legendarne skupine ABBA, razveselili novice, da na filmska platna prihaja njegovo nadaljevanje. Znan je tudi že naslov filma, ki se glasi: Mama Mia: Here We Go Again. Na filmskih platnih po vsem svetu si ga bo mogoče ogledati julija 2018, kar je točno deset let po tem, ko je bil na sporedu prvi del.

Pričakujemo lahko obilico petja in plesa, ki odlikuje že prvi del, v katerem smo spoznali simpatično mladenko Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev.

Tudi Mamma Mia: Here We Come Again se bo odvijal na grškem otoku Kalokairi, v eni od glavnih vlog pa bomo spet gledali Meryl Streep. Slišali bomo lahko Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili, manjkale pa ne bodo niti nekatere pesmi, ki so krojile zgodbo prvega dela. Težko pričakovano nadaljevanje, o katerem se je šušljalo že vse od leta 2008, bo režiral in zanj napisal scenarij Ol Parker, ki ga poznamo tudi kot režiserja in scenarista uspešnice Eksotični hotel Marigold.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si