Prihaja: 2. Poročni festival

KK_banner 2016_04

V petek, 6. maja, in v soboto, 7. maja, bo med 11h in 21h v prostorih Ateljeja KK Jewellery, na Gregorčičevi 9a, v centru Ljubljane potekal 2. Poročni festival.  Glavni namen dogajanja v stilu “dneva odprtih vrat” je nabiranje poročne inspiracije. Organizatorji so za vas skrbno izbrali poročne strokovnjake iz različnih področij. Med prijetnim druženjem boste lahko poiskali njihov nasvet, brezplačno preizkusili poročni makeup in pričesko, izkoristili številne festivalne ugodnosti ter se potegovali za privlačne poročne nagrade.

Z vami bodo: poročni nakit Katja Koselj Jewellery, poročni salon White Couture, poročni šopek Sanjski šopek, slaščice Jelenin Sweet Butik, vino Hiša dobrih vin, dišava CHLOE Love Story, tiskovine TinaSHE, vizašistka Martina Borščak in frizerstvo Katja Mahne.

POROČNI NAKIT: Poročni festival že drugo leto poteka pod okriljem in v prostorih KK Jewellery. Tudi letos boste lahko preizkusili in pomerili vse kose nakita poročne in svečane kolekcije Katja Koselj Jewellery, se posvetovali z oblikovalko in izkoristili promocijske ugodnosti.

POROČNI MAKEUP: Pridružila se nam bo priznana makeup artistka Martina Borščak, ki bo na voljo za osebno svetovanje in brezplačno testiranje poročnega makeup-a. Rezervirajte si svoj termin preko: martina.borscak@gmail.com
2 KK porocni festival
POROČNA FRIZURA: Frizerstvo Katja Mahne bo prav tako ponujalo svetovanje in testiranje poročne frizure. Na svoj brezplačni termin se lahko naročite preko: katjamahne@gmail.com
POROČNI ŠOPEK: Za zanimive in kreativne poročne ideje, dekoracijo in cvetje bo poskrbela Meta Sporiš – www.sanjski-sopek.si. Na voljo vam bo tudi za nasvet in svetovanje o izbiri primerne dekoracije, kombiniranja cvetja, celostni podobi poroke in vsega, kar vas na dekorativnem področju zanima.
POROČNA OBLEKA: White Couture je nov poročni salon v Ljubljani, ki ponuja ekskluzivno in raznoliko ponudbo poročnih oblek iz Španije in Francije najbolj priznanih blagovnih znamk, kot so Pronovias, Divina Sposa, Miss Paris … Za vse obiskovalke so pripravili posebno ugodnost.
POROČNE TISKOVINE: Da bo 2. poročni festival tudi lična in zaključena celota je poskrbela grafična oblikovalka Tina Fojkar Tomaševič. Barve, vzorci in grafika so ključni element celostne podobe izdelkov, podjetij in dogodkov, tudi poroke. Pri Tinashe Design bodo poskrbeli, da bo celostna podoba vašega dogodka zagotovo opažena.
POROČNA DIŠAVA: Za ljubezensko ozračje bo poskrbela dišava CHLOE Love Story edt. Začarale vas bodo nežne vonjave cveta pomarančevca, cvetov češnje in popraste kapucinke. Za prvih 100 obiskovalk so pripravili tudi dišeče presenečenje.
POROČNE SLAŠČICE: Jelena Vadnjal, ki jo poznate iz oddaje Masterchef Slovenija, ustvarja tudi slastne sladke dobrote pod imenom Ljubezen na prvi ugriz. Na poročnem festivalu boste lahko ugriznili v njene dobrote in se zaljubili!
… in ŽLAHTNA KAPLJICA iz Hiše dobrih vin pa bo poskrbela, da naše grlo ob vsem ženskem čvekanju ne bo postalo preveč suho.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si