Prihaja GucciFest

V duhu ponovnega lockdown-a in pomanjkanju zabav in festivalov je znamka Gucci napovedala GucciFest, virtualni modni filmski festival, ki bo med 16. in 22. novembrom predstavljen na platformah Youtube, Weibo in spletni strani GucciFest.com.

Ključna atrakcija je premiera miniserije Ouverture of Something That Never Ended, ki sta jo skupaj režirala filmski ustvarjalec Gus Van Sant in Guccijev kreativni direktor Alessandro Michele in ki bo predstavljena v sedmih delih. Posneta v Rimu, miniserija v ospredje postavlja umetnico Silvio Calderoni, v njej pa ne manjka slavnih imen kot so Harry Styles, Billie Eilish, Jeremy O. Harris, in Florence Welch.

Ouverture of Something That Never Ended bo nasledila Michelovo triologijo ljubezni, ki se je začela z modno revijo na milanskem tednu mode februarja in zaključila z digitalno prezentacijo kolekcijo Epilog v juliju. Michele je v tem letu predstavil svojo novo vizijo, z odprtim pismom, s katerim želi vplivati na tradicionalni modni kolendar in permanentno omejiti število modnih revij, ki jih znamka Gucci letno priredi, ne le dve kolekciji letno. Kolekcija za GucciFest je tako prva, ki sledi tej direktivi, v sklopu festivala pa bodo predstavljeni tudi modni filmih 15ih novih oblikovalcev, Ahluwalia, Shanel Campbell, Stefan Cooke, Cormio, Charles De Vilmorin, JordanLuca, Mowalola, Yueqi Qi, Rave Review, Gui Rosa, Rui, Bianca Saunders, Collina Strada, Boramy Viguier in Gareth Wrighton.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si