Prihaja najbolj odbit film leta: Skavti proti zombijem

S_1Naslednji teden v naše kinematografe prihaja najbolj odbit in nor film leta, in sicer komična grozljivka SKAVTI PROTI ZOMBIJEM. Ta v času, ko se živi mrtveci plazijo po vseh kotičkih filmskega in televizijskega sveta, obljublja humoren spopad s tisočkrat prežvečenimi klišeji o zombijevski apokalipsi. Zgodba o treh skavtskih prijateljih v cvetu pubertete, ki morajo uporabiti vse svoje veščine, da bi rešili človeštvo, bo občinstvo tako prestrašila kot tudi nasmejala do solz. Dobitna kombinacija kino zabave bo premierno projekcijo doživela v ponedeljek ob 20. uri v ljubljanskem Koloseju, na redne sporede pa prihaja v četrtek, 29. oktobra.

 

O ZGODBI:

S_2Skavt mora biti vedno pripravljen na vse! Zato se trojica najboljših prijateljev pred odhodom na poslovilno kampiranje dodobra opremi – tudi s kondomi največje velikosti. Fantje, ki kar prekipevajo od najstniških hormonov, namreč verjamejo, da je pred njimi ultimativni večer njihovega življenja, ko bo ena sama zabava spremenila prav vse.

Ko opazijo, da pred striptiz klubom ni redarja, Ben, Carter in Augie navdušeno vstopijo. Sprva se jim ob nastopu edine striptizete v klubu cedijo sline, vse dokler ne uvidijo, da je ta pravzaprav zombi. Ob pomoči pogumne natakarice in njene šibrovke preživijo začetno paniko in spoznajo šokantno resnico: mirno in majhno mestece je opustošila invazija zombijev!

Kot najbolj nenavadna in nepričakovana skupina herojev morajo sedaj spoznati pomen pravega prijateljstva ter uporabiti vse svoje veščine in skavtsko znanje, da bi človeštvo rešili pred živimi mrtveci.

Napovednik za film si oglejte spodaj …

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si