Prihaja nova »Kraljica poletja« – Havaianas

Havaianas in HBO sta pripravila presenečenje za vse oboževalce priljubljene serije Igra prestolov

Havaianas je ravno ob pravem času pripravil presenečenje za ljubitelje kultne serije Igra prestolov. 15. aprila je na male zaslone namreč prispelo težko pričakovano zadnje poglavje ene najbolj gledanih in nagrajenih TV-serij doslej. Havaianas in HBO sta zato združila moči in za oboževalce ustvarila tri edinstvene tematske modele japonk Igra prestolov.

Havaianas japonke so del pop kulture, zato je zadnje sodelovanje najbolj razširjene brazilske znamke japonk na svetu s televizijsko hišo HBO nekaj samoumevnega. Kolekcija prinaša zanimive in drzne dizajne, ki združujejo razigranost Havaianasa z mistiko Igre prestolov. Najnovejši modeli prepletajo led in ogenj, dve nasprotji, simbola Starka in Targaryen, ki jih dopolnjujejo impresivni elementi železnega prestola ter avtentični zemljevidi celin Westeros in Essos. Razburljivi novi modeli bodo zagotovo plenili poglede ter navduševali številne ljubitelje in ljubiteljice ene najbolj priljubljenih serij vseh časov.

Poleg izvirnega in živahnega dizajna so najnovejši modeli Havaianas nepogrešljiv kos letošnjega poletja tudi zaradi svoje udobnosti in kakovosti, saj so narejeni iz kvalitetne gume, ki zagotavlja stabilen korak, preprečuje drsenje in preprečuje neprijetne vonjave. Narejene so iz posebnega materiala, ki se ne segreva pri visokih temperaturah in ohranja svojo prvotno obliko.

Ti fantastični modeli bodo na voljo v spletnih trgovinah Havaianas, na prodajnih mestih in franšizah širom po svetu. Nova kolekcija bo zagotovo navdušila vse oboževalce!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si