Prihaja Petdeset odtenkov teme

christian-grey-in-anastasia-steele

Svetovni fenomen Petdesetih odtenkov je v polni pripravljenosti, da gledalce po vsem svetu ponovno zasvoji. Po razkritem prvem napovedniku težko pričakovanega drugega dela romantične drame PETDESET ODTENKOV TEME, v katerem izvemo, da razmerje ljubimcev Christiana Greya in Anastasie Steele poteka po povsem novih pravilih in brez kazni ter da ga ogrožajo temačne sence iz preteklosti skrivnostnega multimilijonarja, je od danes na voljo na ogled drugi napovednik. Slednji razkriva, da se, medtem ko se Christian bori s svojimi notranjimi demoni, Anastacia sooča z jezo in zavistjo do nekdanje ženske svojega ljubimca. Kot že obljublja naslov, si bomo za Valentinovo nadeli nekaj temnejšega. Novo poglavje Petdesetih odtenkov, ki prinaša še več erotičnega naboja in nekaj za odtenek temnejšega, prihaja v naše kinematografe 9. februarja 2017.

Nov film prinaša še več erotičnega naboja

Jamie Dornan in Dakota Johnson se vračata kot Christian Grey in Anastasia Steele v drugem poglavju svetovnega fenomena Petdesetih odtenkov, ki je s svojim erotičnim nabojem zasvojil bralce in gledalce po vsem svetu ter jih osvobodil predsodkov. Naj spomnimo, v Petdesetih odtenkih sive smo spoznali sramežljivo študentko književnosti Anastasio Steele, ki se je spustila v vroče in strastno razmerje z neverjetno privlačnim, skrivnostnim in strah vzbujajočim multimilijonarjem Christianom Greyem. Ana je počasi odstirala tančico in spoznavala vznemirljivo, a temno plat svojega ljubimca. In prav njegova obsesivna potreba po kontroli in nadvladi je botrovala zaključku njunega burnega razmerja. Romantična drama Petdeset odtenkov teme, ki sledi filmski uspešnici iz leta 2015, na velika platna prihaja za valentinovo 2017, ko si bomo na njeno povabilo nadeli nekaj za odtenek temnejšega …

petdeset-odtenkov-teme

Iz prvotne igralske zasedbe se poleg Dakote in Jamieja vračajo tudi oskarjevka Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford in Max Martini. Kot novi obrazi pa so se franšizi priključili še oskarjevka Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote in Eric Johnson. Petdeset odtenkov teme je režiral James Foley (Strah, Hiša iz kart), produkcijsko ekipo pa znova tvorijo Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi ter E.L. James, avtorica knjižne serije. Pod scenarij, ki temelji na romanu Petdeset odtenkov teme, se podpisuje Niall Leonard.

Fifty Shades Darker

Tokrat brez pravil. Brez kazni. In brez skrivnosti. – Anastasia Steele

Ko smo se nazadnje srečali s protagonistoma zgodbe, so Christianove mračne skrivnosti postale prevelik zalogaj za sramežljivo Anastasio Steele, kar je privedlo do razdrtja njunega razmerja. Usodno privlačni Christian Grey je tedaj spoznal, da se ljubezni preprosto ne da zajeziti s sklenitvijo poslovne pogodbe … Da bi popravil napake in ponovno obudil razmerje z Anastasio, bo sprva moral pristati na njene pogoje, ki pa so povsem drugačni od njunega prvotnega dogovora.

Fifty Shades Darker

Anastasia in Christian počasi pričneta z grajenjem zaupanja in stabilnega odnosa, ko se nad par zgrnejo temačne sence iz Christianove preteklosti. Te so odločene, da bodo uničile sleherne upe za njuno skupno prihodnost.

Prvi napovednik za težko pričakovani film poglejte v nadaljevanju:

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si