Prihaja zgodovinska Grazia!

Jutri, 13.5.2017, na police trafik prihaja nova GRAZIA z najbolj simpatično in najbolj poslušano slovensko pevko Nino Pušlar. Nova Grazia je zgodovinska, saj je Nino v objektiv ujel priznan slovenski fotograf Aleš Bravničar. A ne gre za katerikoli objektiv, pač pa je fotografija, na kateri Nina Pušlar blesti v kreaciji Nine Šušnjara, nastala z revolucionarnim pametnim telefonom Huawei P10 Plus. Če to ni številka, ki jo mora preprosto imeti vsak?

A ne le to! V novi Grazii najdete tudi presunljive novičke iz rdečih preprog in zvezdnic, ki se po njih sprehajajo skoraj gole. Le kam gredo trendi? Pred vrati je poletje in z njim razgaljena koža. Ste pripravljeni na ta čas v letu? Ponujamo vam pomoč ob prvem šopingu kopalk, a da ta ne bo preveč stresen, v novi Grazii najdete najboljšo anticelulitno nego in “nežno dieto”, ki vas bo oklestila tistih nekaj problematičnih kilogramčkov. In kako boste poleti še zablesteli? Po negi kože sledi še frizura. Že veste, katere so TOP pričeske za poletje 2017?

Naša Grazia Špela Horvat vas bo popeljala po Kaliforniji in vam razkrila nepozabne dogodivščine iz njenega potovanja.

Kaj pa intervjuji? Grazia se je pogovarjala ne le z Nino Pušlar, pač pa tudi z voditeljico Darjo Zgonc, modno blogerko Evo Ahačevčič in uspešnim modnim oblikovalcem Petrom Movrinom.

Foto: Grazia

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si