Prihod cvetoče pomladi na veliki Europarkovi modni reviji

Pomlad nas vsako leto znova opomni, kako čudovit je lahko nov začetek. S prihodom pomladi je obenem tudi čas, da osvežimo garderobo. Da topla zimska oblačila zamenjajo nove, barvite in drzne modne kombinacije. Za vse modne navdušence bo navdih svežih trendov nedvomno ponudila prihajajoča Europarkova modna revija.

 

 

Trendi smernice za vse okuse

Europarkova modna revija, ki bo potekala v petek, 13. marca, z začetkom ob 17.30, nas bo s 100 stylingi pospremila v prihajajoče pomladne dni. Vrhunske manekenke in manekeni se bodo skozi mestno džunglo sprehodili v zadnjih trendih, ki so že na voljo v prodajalnah največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije.

 

Prihod cvetoče pomladi

Številne modne kose in nepogrešljive dodatke za poslovne priložnosti, prosti čas in športne aktivnosti bo predstavilo kar 16 manekenov in manekenk, med katerimi je tudi simpatična Brazilka Morgana Carneiro, ki smo jo lahko občudovali v videospotu priljubljenega Jana Plestenjaka za pesem »Res je dober dan«. Modne stylinge bodo letos krasili pastelni in neonski barvni odtenki. Svetovne modne smernice pa narekujejo tudi igrive kombinacije vzorcev – od pik do cvetličnih vzorcev.

 

Pomladni modni spektakel

Za piko na “i” živahnemu vzdušju bo poskrbela nasmejana voditeljica Natalija Bratkovič. Modni navdih iz Pariza pa bo pričarala tudi letalska družba Air France, ki bo srečnemu izžrebancu podarila dve povratni letalski vozovnici v svetovno prestolnico mode.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si