Prihodnost luksuznega potovanja sedaj tudi v Parizu

RIMOWA Flagshipstore Paris_RIMOWA Electronic Tag

Nemški kovčki Rimowa so zdaj dobili svojo “postojanko” tudi v Parizu. Prestižno mesto in prestižni kovčki so končno na enem mestu. Trgovina Rimowa, na nasprotni strani hotela Bristol, je zdaj največja trgovina Rimowa kovčkov na svetu! V prelepi prodajalni so razstavljeni vsi zadnji modeli kovčkov v vseh barvah in velikostih. V petih nadstropjih bodo zagotovo uživali tako domači kot tuji zaljubljenci v potovanja. Na 600 kvadratih ima trgovina tudi posebnen prostor za predvajanje filma o projektu z Junkers F13, prostor za stranke in popravljalnico. Poseben prostor je namenjen tudi novi liniji Rimowa kovčkov Electronic Tag, torej prvi liniji kovčkov na svetu, ki omogoča “čekiranje” prtljage in spremljanje prtljage na daljavo. Ta trenutek ima Rimowa sklenjeno sodelovanje z Lufthanso in Eva Air, ki omogočata potnikom, da potujejo hitro in enostavno brez čakalnih vrst.

RIMOWA Flagshipstore Paris_historical cases

Najboljša kvaliteta, zapeljiva in privlačna oblika, … To je le nekaj vrlin, ki odlikujejo luksuzne Rimowa kovčke, namenjene vsem, ki radi raziskujejo tuje dežele v stilu!

RIMOWA Flagshipstore Paris_accessories

Celotna, nepogrešljiva kolekcija, ki jo boste v trgovini našli, je: Rimowa Topas Collection, Rimowa Salsa Collection, Rimowa Limbo Collection, Rimowa Gourmet Collection, Leather Accessories.

RIMOWA Flagshipstore Paris_aluminium

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si