Prijavi se na enomesečno direktorsko prakso, ki bo oblikovala tvojo prihodnost!

Izbrani kandidat prakse bo imel priložnost dobiti vpogled v delovanja globalnega podjetja ter pridobiti izkušnje in kompetence, s katerimi bo lahko pogumno zakorakal na pot do uspešne kariere.

 

 

Naziv: CEO ZA 1 MESEC (m/ž)

O podjetju:  Program CEO za 1 mesec je globalen projekt Adecco skupine, ki mladim ponuja izjemno priložnost za razvoj vodstvenih sposobnosti v poslovnem svetu.

Izbrani kandidat prakse bo imel priložnost dobiti vpogled v delovanja globalnega podjetja ter pridobiti izkušnje in kompetence, s katerimi bo lahko pogumno zakorakal na pot do uspešne kariere.

Izbrani kandidat bo ob vključitvi v program CEO za 1 mesec začel svojo enomesečno plačano prakso ob boku direktorja Adecco Adriatik, Mira Smrekarja. Po končani praksi v Sloveniji pa se bo lahko potegoval še za dodatni mesec prakse pod mentorstvom globalnega izvršnega direktorja Adecco Skupine, Alaina Dehaze.

 

Opis delovnega mesta:

Izbrani kandidat prakse bo imel možnost delati v vodilnem globalnem podjetju, kjer se bo lahko učil od strokovnjakov v dinačinem in navdihujočem delovnem okolju. Ob boku direktorja Adecca Adriatik Mira Smrekarja ter ostalih področnih direktorjev, bo imel kandidat priložnost spoznati proces dela na področju prodaje, rekrutacije, financ ter drugih oddelkov znotraj podjetja. Skupaj s sodelavci Adecca se bo udeležil sestankov s poslovnimi partnerji in z obiskom Hrvaške in Srbije dobil vpogled v delovanje regije Adriatik. Kandidat bo tekom prakse lahko nadgradil poslovno komunikacijo ter pridobil vodstvene sposobnosti, s kateremi bo uspešneje stopil na trg dela.

 

Pričakujemo:

– Zagnanost in dinamičnost,

– odlično znanje angleščine,

– podjetniško razmišljanje,

– timsko naravnanost,

– dobre komunikacijske sposobnosti,

– pripravljenost na potovanja

– visoko motivacijo za učenje.

 

Izbrani kandidat bo delovno prakso opravljal v mesecu juniju 2020.

Kraj dela: Ljubljana BTC in poslovalnice po Adriatik regiji

 

Prijave sprejemamo do 19. marca na povezavi www.ceoforonemonth.com.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si