Blogerka Pernille Teisbaek razkriva skrivnosti dobrega nosečniškega videza

01-pernille-maternityEna izmed najbolj vplivnih skandinavskih modnih blogerk Pernille Teisbaek razkriva, kako skrbi zase in kakšnemu stilu je zvesta med nosečnostjo.

Je aktivna: Pred nosečnostjo je redno tekla, sedaj pa sledi nasvetu svoje babice in vsako jutro 20-30 minut vozi sobno kolo, nato pa se še na delo odpravi s kolesom. A ne le, da ostaja aktivna in krepi svoj kardio sistem, kar je zelo pomembno za porod, zahvaljujoč vadbi Pernille nima težav z zaostajanjem vode v telesu in zatekanjem nog, kar je sicer redna težava v nosečnosti.

Uživa ogljikove hidrate: V začetku ji je bilo po zelenjavi slabo, po treh mesecih pa se je brez težav vrnila na svoj običajen način prehrane. Njeno telo je hrepenelo po ogljikovih hidratih, ki jih prej ni jedla. Obožuje ovseno kašo s cimetom in medom, kar je za zajtrk. Vedno ima s seboj mandlje in rozine in s tem ohranja nivo energije ter skrbi, da vseeno pazi, kaj je. V nasprotnem primeru bi jedla vse, kar bi ji prišlo pod roke.

Preizkuša moderne wellness tehnike: Ne obstaja le joga za nosečnice, pač pa cel kup novejših tehnik, ki pomagajo nosečnici in otroku do boljšega počutja. Pernille je v začetku nosečnosti izvajala refleksologijo, da bi se prepričala, da otrok res dobi vse, kar potrebuje. Ta tehnika povišuje imunski sistem in pomaga otroku pri cirkulaciji. Poleg tega izvaja še kranio-sakralno tehniko, ki ji pomaga pri sproščanju stresa.

Odkriva svet organske kozmetike: Uporablja anti-age serum danske znamke Rudolph. Poslužuje se tudi botoks masaž, ki jih izvajajo v enem izmed salonov, kjer uporabljajo le naravno kozmetiko. Po tretmaju Pernille na obraz nanesejo masko, po kateri koža zdravo sije, gube pa so zglajene.

Ostaja zvesta udobnemu stilu: Pernille se navdušuje nad oversized stilom, po katerem slovita Vetements in Balenciaga. Vedno kombinira udobna oblačila, ki jih dopolni s parom salonarjev. To je bila sicer njena filozofija oblačenja tudi pred nosečnostjo, zdaj pa ji veščina kombiniranja casual in malo manj casual kosov še toliko bolj služi.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si