Priljubljena originalna slovenska serija se je iztekla

Reka ljubezni osvojila srca gledalk in gledalcev

 

S štirimi sezonami dramatičnih preobratov, ljubezenskih spletk in kriminalnih dejanj se je najbolj gledana slovenska serija Reka ljubezni iztekla. Idilična pokrajina Krke je z napeto zgodbo oživila like, ki so slovenske gledalke in gledalce več kot dve leti osvajali z napeto zgodbo, družinskimi skrivnostmi in akcijskimi prizori.

 

 

Zadnjo epizodo so si igralke in igralci ogledali skupaj z domačini

 

Odličen pričetek 4. sezone je povzel spektakularen zaključek. Napeto dogajanje in razplet v seriji si je ogledalo kar 41 % gledalk in gledalcev, ki so z radovednostjo spremljali magičen zaključek serije. (AGB Nielsen Media research, 1. 7. 2019, ciljna skupina 18-54, gledanost v živo in z zamikom na isti dan)

 

Da je serija oživela tudi v idilični dolenjski pokrajini, dokazuje tudi to, da so si igralke in igralci v družbi domačinov Krke skupaj ogledali predvajanje ene od najbolj romantičnih epizod. Branko Čakarmiš, direktor programa, se je tako pred prizoriščem, ki je predstavljalo domačijo osrednje družine v seriji, družine Slak, zahvalil Občini Ivančna Gorica, Krajevni skupnosti Krka in Turističnemu društvu Krka za podporo pri ustvarjanju serije.

 

 

»Pogrešala bom Ireno«

 

Lara Komar, ki smo jo v štirih sezonah in 300 epizodah spremljali v liku simpatične Irene, je ob izteku serije dodala, da bo poleg soigralk in soigralcev, s katerimi so se intenzivno družili tri leta, pogrešala prav svojo vlogo. Tadej Pišek, ki smo ga spoznali v glavni vlogi trmastega Roka, pa je ob tem skrivnostno dodal, da se ne bosta nehala družiti, ter zaupal, da »je bila Reka ljubezni vsekakor izjemna izkušnja, za katero sem neizmerno vesel, da sem jo doživel

 

Reka ljubezni je v štirih sezonah postregla s 7200 stranmi scenarija, več kot 36 zunanjimi seti in 21 notranjimi seti. Številčna ekipa je snemala po 12 ur na dan, prav zadnja, četrta sezona je bila posneta v 115 snemalnih dneh. Dva metra blaga je bilo porabljenega za posamezne igralke in igralce, ki jih je bilo štiriindvajset, ne gre pa pozabiti na najmlajše igralke in igralce. Dojenčke so upodabljali dvojčki in za njih je bila potrebna dvojna garderoba in največ oblek, saj so veljali za najhitreje rastoče igralce serije.

 

Kljub temu, da se je Reka ljubezni iztekla, si še zmeraj lahko štiri sezone ogledate na VOYO, zagotovo pa serije še dolgo ne bodo pozabili prebivalci idilične pokrajine ob Krki.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si