Princ z Bel-Aira se vrača na TV-zaslone?

Pozor, ljubitelji uspešne humoristične nanizanke 90. let Princ z Bel-Aira, šušlja se, da naj bi se serija modernizirala in znova vrnila na TV-zaslone!

v2-Fresh-Prince-Cast

Originalna zasedba serije Princ z Bel-Aira

 

Will Smith (46), ki je zaslovel kot igralec zlasti z omenjeno vlogo, in njegova produkcijska hiša Overbrook Entertainment naj bi bila v „zgodnjih fazah ustvarjanja sodobne družine, ki bo dodala nove situacije in pripetljaje v zgodbo, a bo kljub temu ohranila duh originalnega Princa z Bel-Aira“, kot so poročali mediji čez lužo.

Sin in hčerka v seriji?

Zvezdnik naj bi bil tudi glavni producent serije skupaj z ženo Jado Pinkett-Smith (43) ter njunima partnerjema pri podjetju Overbrook. Glede na igralske in glasbene izkušnje njunih otrok Jaydena (17) in Willow (14), nas zanima, ali se bo očka vdal skušnjavi in se bosta sin in hčerka pridružila igralski zasedbi.

Najbolj pa nas zanima, kdo bo igral prikupnega Carltona! Se še spomnite njegovega znamenitega plesa? 🙂

Foto: PR; video: youtube

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri