Prince Harry in Meghan Markle prvič skupaj v javnosti

Že navada je, da se polo tekme Audi Polo Challenge udeležita oba angleška prestolonaslednika Harry in William. Odlično sta igrala, kar pa na dan dogodka ni bilo pomembno, saj je vso pozornost ukradla ameriška lepotica Meghan Markle, ki je, čeprav trenutno živi v Torontu, kjer snemajo uspešno serijo Suits, svojega dragega spremljala iz prve vrste. Harry se ji je posvetil takoj po tekmi in ji predstavil prijatelje in nekatere sorodnike, paparazzem pa ni ušel niti njun poljub.

Polo izziv je velik magnet tudi za številne druge znane Britance. Prišli so Emma Stone, Matt Smith, Ellie Bamber, Eddie Redmayne in Tom Hardy. Slednja sta se ponosno slikala skupaj ze za Eddijev Instagram, kar so mnogi komentirali, da je to sanjska fotka dveh najlepših moških današnjega časa. Mimogrede: Oskarjevec Eddie Redmayne, ki smo ga pred kratkim lahko videli tudi na modnem dogodku leta Met Gala v New Yorku, je tako dokazal, da je njegovo življenje razpeto med Evropo in Ameriko. Ujeli smo ga tudi na letališču, kjer vestno uporablja prestižne kovčke Rimowa, katerih predstavnik je.

EXCLUSIVE: Cast members of the film Fantastic Beasts and where to find them fly into Heathrow Airport from New York ahead of the London premier.13 November 2016

Pictured: Eddie Redmayne
Ref: SPL1390435 131116 EXCLUSIVE

Picture by: Splash News

Splash News and Pictures

Los Angeles: 310-821-2666

New York: 212-619-2666

London: 870-934-2666

photodesk@splashnews.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si