Priprave na Europarkovo sanjsko poroko so že v polnem teku

Maj, cvetoči mesec ljubezni se vztrajno približuje, s tem pa že odštevamo dneve do Europarkove sanjske poroke. Poročna pravljica Tadeje in Borisa se bo pisala 13. maja 2017 ob 17. uri, ko si bo par obljubil večno zvestobo.

Priprave na nepozaben veliki dan

Ekipa Europarka in sodelujoči partnerji trenutno skrbijo, da bo vsaka podrobnost poroke takšna, kot sta si jo bodoča mladoporočenca vedno želela. Tadeja in Boris vsakodnevno dokazujeta, da lahko njuna ljubezen premaga vse. Mirno in z žarom v očeh črtata opravke z dolgega poročnega seznama. Potem ko sta skupaj izbrala poročna vabila in šopek, je Tadeja s pomočjo prijateljic izbrala tudi svojo sanjsko poročno obleko. Bodoča mladoporočenca pa že skrbno pazita tudi na prstana, ki bosta zapečatila njuno ljubezensko zgodbo.

Europarkova sanjska poroka

Sanjska poroka, ki jo bodo 13. maja priredili v Europarku, je prva poroka v organizaciji nakupovalnega središča v Sloveniji. V Europarku so se odločili, da izbranemu paru omogočijo sanjsko poroko po njunih željah in priskočijo na pomoč tako finančno kot s pripravami in organizacijo tega nepozabnega življenjskega dogodka. “Iskreno se veselimo, da bomo izbranemu paru pomagali pri uresničitvi sanjske poroke. Priprave so že v polnem teku, Tadeja in Boris pa v njih nadvse uživata. Kljub temu da ima ekipa Europarka polne roke dela, da bo njuna poroka res nepozabna, vsi že nestrpno čakamo na ta romantični dan,” je navdušeno povedala Simona Mandl, center managerka. Poleg nje bodo med svati na poroki tudi ostali žiranti Europarkove sanjske poroke: priljubljeni Dejan Zavec, psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek ter stilistka in koreografinja Ana Žvorc.  

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si