Pripravite kožo na vroče poletje!

Poletje v dobri koži

Že štejete tedne do poletja? Priznajmo, da na počitniški užitek vpliva tudi zadovoljstvo ob pogledu v ogledalo. Letos izgovori odpadejo, koža bo po teh zapovedih pripravljena na vroče hlačke!

 

PILING

  1. Gladka in napeta koža zahteva precej truda in doslednosti. Pilingi so v last minute sezoni pred poletjem vaš najboljši prijatelj, učinkoviti pa so tudi anticelulitni izdelki v kombinaciji z masažo. Odločite se lahko tudi za anticelulitni tretma, ki deluje v globljih plasteh kožnega tkiva.

GRAZIA priporoča: Nuxe Body piling za telo, ki odstrani odmrle delce.

 

VLAŽENJE

Negovana koža, ki ne trpi suše, že na pogled deluje bolj napeta, zato imate več dobrih razlogov za to, da jo nahranite vsak dan. Bogatejše formule so primernejše za večerno rutino, medtem ko se po jutranji prhi priležejo lahke, hitro vpojne teksture, ki ne puščajo madežev na oblačilih.

GRAZIA priporoča: Collistar Firming cream PLUS učvrstitvena krema z bleščicami.

 

ZAŠČITA PRED SONCEM

Najnovejše formule izdelkov za zaščito pred soncem so prijazne okolju in koži. GRAZIA upošteva lepotni nasvet dermatologov: veliko sence + visok zaščitni faktor + teksture, ki ne mašijo por. Ne pozabite tudi na zaščito las, zlato polt pa je najbolj varno doseči s samoporjavitvenimi izdelki.

GRAZIA priporoča: Caudalie mleko v pršilu za zaščito pred soncem ZF 30.

 

This slideshow requires JavaScript.

Še več nasvetov, kako do lepe in napete kože, najdete v novi GRAZII!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si