Pripravljeni na modno Crocsmanijo

Jesen prinaša novo generacijo legendarnega Crocs udobja

Poletje se poslavlja, jesen pa prinaša razigrane modne trende, ki bodo popestrili hladne dni pred nami. V šolo so ponovno zakorakali naši najmlajši, ki za raziskovanje in igro na prostem obožujejo Crocse, saj so odlična izbira za aktivno odkrivanje novih kotičkov.

Nad legendarnim Crocs udobjem niso navdušeni le otroci, obožujejo ga tudi odrasli, saj je Slovenijo zajela prava Crocsmanija. Izjemno navdušenje so poželi novi modeli neverjetno lahkotnih in trendi superg iz Crocs LiteRide™ kolekcije, ki s svojim športno-elegantnim videzom popolno dopolnijo vsak stajling. Ustvarjene so iz zračnega materiala, ki je peresno lahek, da superg skorajda ne boste čutili na nogah. Deževne dni pa Crocs rešuje s simpatičnimi dežnimi škornji v številnih različicah, od ljubkih barvitih modelov za deklice in zabavnih potiskov za dečke, do elegantnih modnih različic za ženske ter urbanih škornjev za moške. To jesen se prepustite, da vas med oblake popeljejo novi jesenski modeli Crocs.

 

Udobje za vsakogar!

Najnovejši kosi iz jesenske in zimske kolekcije so že na voljo v prodajalnah Crocs v Supernovi in CityParku v Ljubljani ter na wellbie.si.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si