Prisluhni si in si sledi.

16780533_10154453840410914_1601361461_nVse, kar slišimo, je mnenje, ne dejstvo. Vse, kar vidimo, je percepcija, ne resnica.

Torej, vsako informacijo je dobro preveriti (v sebi). Neko stvar lahko vidimo na mnogo načinov. Vse ni le belo in črno, temveč je večplastno. Lahko je zame nekaj dobro in je to tudi moja notranja resnica, a za nekoga drugega je zgodba popolnoma drugačna. Lahko je zame v tem trenutku nekaj dobro in je to moja resnica, le ta pa se lahko tudi kaj hitro spremeni in je čez en teden popolnoma drugačna. V vesolju se vse premika in konstantno spreminja in tako se tudi mi ves čas spreminjamo in rastemo, če si tega dovolimo in se ne omejujemo. Tako spoznavamo mnoge aspekte, dele in plasti sebe. Vsi so tam z razlogom, vsi nas nečesa učijo in prinašajo različna znanja. Tako delujemo tudi v različnih ciklih (učenje, integracija, počitek, mirovanje, poučevanje…) glede na to, na katerem delu svoje poti smo v tistem trenutku.
Katero mnenje je torej pomembno? Tvoje❣️Kaj ti misliš? Kaj čutiš? Česa si želiš? In da temu nato slediš.
Katera resnica je pomembna? Tvoja❣️ Eno stvar lahko vidimo na mnogo načinov, odvisno od tega, s katere perspektive jo gledamo. Izziv je stvari pogledati večplastno, iz vseh zornih kotov, z razumevanjem in sprejemanjem.
Zate pa je vedno pomemben ta trenutek. Kako stvar vidiš v tem trenutku, kaj slišiš in kako čutiš. Zaupaj poti, ki se ti razkriva in sledi vsem sporočilom in signalom, ki jih dobivaš. Prisluhni si in si sledi. Ne kregaj se s svojim umom (dvomi, skrbmi, strahovi, kaj pa če…), temveč prisluhni srcu. Prisluhni intuiciji. Le ta te vedno prav vodi po poti učenja in mojstrenja 🍀

Tvoja Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si