Prisluhnite, kaj vam sporoča univerzum!

15356860_10154247265625914_1669081181_nČe bi se ustavili za trenutek in pogledali okoli sebe, bi ugotovili, da univerzum ves čas komunicira z nami.

Prisluhnite in spreglejte, kaj vam univerzum sporoča. Sporočila lahko dobite, vidite in slišite na vse mogoče načine. Angeli in vaši vodniki lahko npr. spregovorijo čez osebo, ki jo imate v svojem življenju. Lahko so to vaši bližnji, še bolj zanimiva pa so sporočila popolnih neznancev, ki vam v točno določenem trenutku sporočijo točno to, kar takrat potrebujete. Tako lahko tudi ugotovite, da ste vedno zaščiteni in vedno varni. Če ste pozorni, lahko ugotovite, da ste pred vsako neuvšečnostjo vedno opozorjeni.
Sporočila lahko dobivate tudi preko števil. Tako se vam lahko npr. dogaja, da vas vedno, ko pogledate na uro, spremljajo zanimive številke npr.: 3:33, 4:44, 5:55 ipd. Številke vas lahko pritegnejo tudi drugje (med vožnjo -avtomobilske tablice, hišne številke in še na mnoge druge načine). Tako si lahko za vsako izmed števil kaj več o samem pomenu preberete na internetu ali pa si izposodite kakšno knjigo na to temo (angelska števila, numerologija).

Univerzum in vaši vodniki, vaš višji jaz lahko z vami komunicira tudi v sanjah. V sanjah največkrat razrešujemo vse, kar nas podzavestno obremenjuje in česar ne uspemo predelati čez dan, lahko pa z nami spregovorijo in nas obiščejo tudi zvezdne družine in nas poučijo o čem novem, zanimivem, nam predajo njihova znanja. Indijanci so znali tudi sanjati v skupinah in so bili zelo močni v teh svetovih (spreminjali in prepisovali so že začrtano ter poznali in uporabljali mnoge trike; v eni minuti sanjanja lahko doživiš toliko in še več kot v celem dnevu, mnogi imajo tudi po več sanj na noč). Tako si lahko omislite dnevnik sanjanja in opazujete te zanimive svetove in preučujete ter začnete bolje razumeti sami sebe.

Z odkrivanjem vesolja hkrati odkrivate sebe in plasti, razsežnosti samega sebe. Ta pot je vedno zanimiva in se nikoli ne konča. Vedno, vsak dan odkriješ in se naučiš nečesa novega. Saj veš, vesolje ubistvu nosiš v sebi😜

Tvoja Tjaša Marin za Mousse de Marin

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si