Prispele so nove, brezplačne teme in ozadja za naprave serije HONOR 90

Globalna tehnološka znamka HONOR je predstavila nova brezplačna, ekskluzivna ozadja in teme za serijo naprav HONOR 90. Nove funkcije, ki so na voljo prek tem HONOR, spodbujajo osebni slog in dajejo uporabnikom možnost, da personalizacijo svojega telefona dvignejo na novo raven. Bodo novosti navdušile tudi GRAZIO?

Najnovejša serija naprav HONOR 90 je popolnoma na novo opredelila izkušnjo pametnega telefona z impresivno kamero z 200 MP in zaslonom z milijardo barv. Je zmogljivo ustvarjalno orodje za zajemanje ter deljenje pozitivnega vzdušja in osupljivih podrobnosti. Zdaj gre HONOR z uvedbo brezplačnih, ekskluzivnih tem in ozadij, zasnovanih za dodatno izboljšanje uporabniške izkušnje še korak dlje.

Nove funkcije, vključno s spreminjajočimi se temami lune in funkcijami Always-On Display (AOD), ustvarjajo brezhibno mešanico estetike in osebnega izražanja. Na voljo so tudi različne teme HONOR Talents, izbrane iz HONOR-jevega mednarodnega natečaja za umetniško oblikovanje, kot tudi ozadja AIGC, ustvarjena z uporabo ustvarjalnih orodij AI, ki jih je navdihnil HONOR 90.

GRAZIA je zaljubljena v novosti – te bodo uporabnikom omogočile dodatno personalizacijo telefona HONOR 90. Potopite se v njih in odkrijte možnosti personalizacije! Na voljo je telefon HONOR 90 v polnočno črni in smaragdno zeleni barvi, ki sta naravnost očarljivi. HONOR 90 Lite pa je izjemno tanek in lahek, z debelino le 7,48 mm in težo 179 g. GRAZIA bi izbrala telefon v odtenku titanium srebrni bravi, na voljo pa je tudi zapeljiva polnočno črna.

O podjetju HONOR

HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globalna ikonična tehnološka blagovna znamka, ki si z osredotočenostjo na raziskave prizadeva za razvoj tehnologije. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe. Za več informacij obiščite spletno stran HONOR.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si